Bastore Sportive

Si Të Filloni Bastet Sportive

Si Të Filloni Bastet Sportive?

Bastet sportive janë një mënyrë e popullarizuar për të përmirësuar‍ shanset për fitime të mëdha në botën e sportit. Për shumë persona, fillimi ⁢i bastimit sportiv mund të jetë një ‌sfidë e vështirë për të kuptuar dhe naviguar në një treg i ⁤cili është i plotë me mundësi dhe variacione. ​Në këtë artikull, do të​ hedhim një vështrim të detajuar në botën e bastet⁣ sportive dhe çfarë ​duhet të dini ​për të filluar dhe të bëni bastet tuaja​ me sukses.

Si Të Gjesh Një Mënyrë të Sigurt për të Filluar​ Bastet Sportive?

Nëse jeni i interesuar për të filluar ‍të bastisni në sporte, është e⁤ rëndësishme ⁣të keni⁢ një strategji ‍të⁢ mirëfilltë dhe të sigurt për ⁣t’u përshtatur. Ka disa⁤ hapa themelor që mund t’ju⁢ ndihmojnë të filloni këtë proces në mënyrë të suksesshme.

Një prej ‌gjërave më ⁤të rëndësishme ‍për të filluar bastet sportive është të kuptoni sportin në⁤ të cilin do⁢ të bastisni. Pavarësisht nëse shikoni futboll, basketboll, tenis ose⁤ ndonjë‍ sport tjetër, ​është në rregull të zgjidhni atë ⁣që ju⁤ pëlqen më ⁣shumë.​ Kjo do t’ju​ ndihmojë të kuptoni‌ më ​mirë rregullat dhe favoritet në pronostikimin e rezultateve.

Një hap tjetër i rëndësishëm është të⁢ kuptoni platformën ku do të bastisni. Në ​rregull është të zgjidhni një faqe të​ besueshme dhe të ⁣licencuar për ⁢të minimizuar⁢ rrezikun e⁤ mashtrimit dhe ⁣për të patur një përvojë më të sigurtë.

Krijimi i një buxheti të veçantë për bastet sportive ⁣është‌ gjithashtu një hap i‍ rëndësishëm në fillimin e kësaj aventurë. Sigurohuni që të⁢ përcaktoni‌ një ‍shumë që⁣ jeni në ‌gjendje​ të humbni pa një ndikim të ​madh në financat tuaja personale.

Kompanija

Emri

Kodi i Bonusit

Merr Bonusin Tash

1

9.7/10

BetWinner

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!

2

10/10

22Bet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Kërkohet një depozitë minimale prej $100 për t'u kualifikuar për bonusin.
Ju do të merrni një bonus 125% në depozitën tuaj të parë kualifikuese.
100% bonus sportiv + 25% bonus kazino, deri në 2500 dollarë, 10X rikthim.

3

20Bet Logo
9.7/10

20Bet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

100% Deri në 100 € Bonus i depozitës së parë për baste sportive. Kjo ofertë është e disponueshme vetëm për lojtarët e rinj që kanë bërë depozitimin e tyre të parë min prej 10 € dhe kanë zgjedhur këtë ofertë si një bonus mirëseardhjeje. Të gjithë lojtarët duhet të jenë mbi 18 vjeç dhe të moshës ligjore për të luajtur bixhoz.

4

Megapari Logo
9.7/10

MegaPari

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Bonusi i Depozitimit te pare 100% deri ne 100 EUR! Një klient ka të drejtë për vetëm një bonus. Depozita minimale e kërkuar për të aktivizuar bonusin është 1 Euro. Përpara se të bëjnë një depozitë në llogarinë e tyre, klientët duhet të pranojnë të marrin një bonus bastesh sportive ose në faqen 'Cilësimet e llogarisë' në seksionin Llogaria ime, ose direkt në faqen 'Depozita'. Ky bonus kreditohet automatikisht në llogaritë e klientëve pasi të jetë bërë depozitimi i parë, me kusht që të dhënat e llogarisë të jenë plotësuar plotësisht dhe të jetë aktivizuar një numër telefoni. Bast 5 herë shumën e bonusit në bastet akumuluese. Çdo bast akumulues duhet të përmbajë 3 ose më shumë ngjarje.

5

MelBet Logo
9.7/10

MelBet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

100% Bonus në Depozitën e Parë deri në 100 EUR! Një klient ka të drejtë për vetëm një bonus. Depozita minimale e kërkuar për të aktivizuar bonusin është 1 EUR. Bonusi do të kreditohet automatikisht në llogarinë tuaj pasi të keni bërë depozitën tuaj të parë, me kusht që të dhënat e llogarisë tuaj të jenë plotësuar plotësisht dhe numri juaj i telefonit të jetë verifikuar me SMS. Shuma e bonusit duhet të vihet 5 herë në bastet akumuluese. Çdo bast akumulues duhet të përfshijë të paktën 3 ngjarje dhe të paktën 3 nga ngjarjet duhet të kenë koeficient 1.40 ose më të lartë.

6

PowBet Logo
9.7/10

PowBet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Bonusi i Depozitimit te Pare 100% Deri Ne 100€! Kjo ofertë është e disponueshme vetëm për klientët e rinj. Depozita minimale për t'u kualifikuar për këtë promovim është 20 EUR. Për t'u kualifikuar për bonusin, lojtari duhet të luajë shumën e plotë të depozitës së parë të paktën një herë me koeficient jo më të vogël se 1.50. Të gjitha bastet duhet të anulohen.

7

BetUs logo
9.7/10

BetUS

125% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Bonusi i depozitimit te pare 125% deri ne 150 EUR! Kërkohet një depozitë minimale prej $100 për t'u kualifikuar për bonusin. Ju do të merrni një bonus 125% në depozitën tuaj të parë kualifikuese. 100% bonus sportiv + 25% bonus kazino, deri në 2500 €, 10X rikthim. Ky promovim nuk është i transferueshëm. Bonuset sportive mund të përdoren vetëm në librin sportiv, lojërat falas të kazinosë në kazino. BetUS rezervon të drejtën për të ndryshuar ose ndryshuar termat dhe kushtet e këtij promovimi në çdo kohë pa paralajmërim.

8

18Bet Logo
9.7/10

18Bet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Kërkoni 100% deri në 100 €/$/£ duke futur kodin e bonusit WB100 me depozitën tuaj të parë në llogarinë tuaj. Disponueshmëria e promocionit 01.06.2019 - 31.12.2023, vetëm për depozitimin e parë të klientit në faqen e internetit. Depozita minimale e pranueshme për të marrë pjesë në këtë promovim është 10 €/$/£ (ose ekuivalente me € në monedha të tjera). Në mënyrë që të arkëtojnë bonusin dhe fitimet e grumbulluara, lojtarët do të duhet të kalojnë mbi shumën e bonusit 16 herë. Përmbysja duhet të përfundojë brenda 21 ditëve.

9

WeltBet Logo
9.7/10

WeltBet

350% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

350% BONUS NË 5 DEPOZITAT TUAJA TË PARA DERI 3500 €! Disponueshmëria e promocionit 01.05.2020 - 31.12.2023, vetëm për 5 depozitat e para të klientit në faqen e internetit. Depozita minimale e pranueshme për të marrë pjesë në këtë promovim është 20 €/$/£ (ose ekuivalente me € në monedha të tjera).

Klientët e kualifikuar do të marrin:
Depozita e parë: 125% deri në 1250 € kodi i bonusit WLT001
Depozita e dytë: 75% deri në 750 € kërkesë në Live Chat
Depozita e tretë: 40% deri në 400 € kërkesë në Live Chat
Depozita e katërt: 60% deri në 600 € kërkesë në Live Chat
Depozita e pestë: Kërkesë 50% deri në 500 € në Live Chat

10

FezBet Logo
9.7/10

FezBet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 100% Deri Ne 100€! Kjo ofertë është e disponueshme vetëm për klientët e rinj. Kërkesat e bastit duhet të plotësohen brenda 30 ditëve nga depozitimi i parë.

11

Betway logo
9.7/10

BetWay Sports

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 100% Deri Ne 1000€ apo €30 Falas! Ky promovim është i vlefshëm për të gjithë përdoruesit e sapo regjistruar që nuk kanë depozituar më parë në Spinbookie. Shuma minimale e depozitës - 10 EUR. Kërkesa për bast - X10. Kërkesat e rikthimit duhet të plotësohen brenda 30 ditëve nga depozitimi juaj i parë.

12

GGBet Logo
9.7/10

GG Bet

300% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 300% Deri Ne 150€! Shuma minimale e depozitës për të aktivizuar bonusin është 4 dollarë. Për të tërhequr fondet e bonusit dhe/ose çdo fitim tjetër që rezulton nga përdorimi i fondeve të bonusit, përdoruesi duhet të bëjë baste për një shumë totale që është të paktën 15 herë më e madhe se bonusi i marrë. Keni 14 ditë për të vënë bast bonusin. Shuma maksimale e bonusit të marrë është 150 €.

13

ReloadBet Logo
9.7/10

ReloadBet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 100% Deri Ne 120€! Të gjitha llogaritë e reja të regjistruara kualifikohen për këtë ofertë. Bonusi është i disponueshëm vetëm pasi lojtari vendos të bëjë depozitimin e tij të parë. Shuma minimale e depozitës kualifikuese është 20 €. Lojtari mund të marrë 100% të shumës së depozitës së parë deri në maksimum 120 €. Bonusi i Depozitës së Parë mund të kërkohet brenda një periudhe 7-ditore pas depozitimit. Bonusi duhet të kërkohet në menynë e llogarisë së lojtarit përpara se të filloni të bastni depozitën e parë. Shuma e plotë e depozitës duhet të vihet të paktën një herë me koeficient jo më të vogël se 1.50. Pasi të jenë shlyer të gjitha bastet, Bonusi do të kreditohet automatikisht në llogarinë e lojtarit. Lojtari ka një periudhë 14-ditore për të vënë bast shumën e depozitës përpara se të skadojë oferta e Bonusit. Kërkesat e bastit duhet të plotësohen brenda një periudhe 60-ditore që nga momenti i depozitimit.

14

KikoBet Logo
9.7/10

KikoBet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 100% Deri Ne 500€! Vetëm klientët e rinj të KikoBet.com kanë të drejtë për këtë ofertë. Vetëm klientët që kanë bërë një depozitë në KikoBet.com kanë të drejtë për këtë ofertë. Shuma minimale e depozitës kualifikuese për të kërkuar pjesën e parë të Bonusit të Mirëseardhjes është 20 €. Shuma e parë e bonusit është 100% e vlerës së depozitës së parë deri në një maksimum prej 200 €. Shuma minimale e depozitës kualifikuese për të kërkuar pjesën e dytë të Bonusit të Mirëseardhjes është 20 €. Shuma e dytë e bonusit është 50% e vlerës së depozitës së dytë deri në një maksimum prej 300 €. Për t'u kualifikuar për të dy bonuset, lojtari duhet të luajë me shumën e plotë të çdo depozite kualifikuese të paktën një herë me koeficient jo më të vogël se 1.80. Të gjitha bastet duhet të shlyhen. Çdo bonus i mirëseardhjes do të merret pasi të keni vënë bast depozitën e lojtarit. Në rast se një Bonus tjetër është aktiv në llogarinë e lojtarit, ai duhet të vihet në më pak se 14 ditë. Kërkesat e basteve të bonusit duhet të plotësohen brenda një periudhe 60 ditore pas depozitimit.

15

LSBet Logo
9.7/10

LSBet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 100% Deri Ne 120€! Vetëm klientët e rinj të LSBet.com kanë të drejtë për këtë ofertë. Vetëm klientët që kanë bërë një depozitë në LSBet.com kanë të drejtë për këtë ofertë. Shuma minimale e depozitës kualifikuese për të kërkuar pjesën e parë të Bonusit të Mirëseardhjes është 20 €. Shuma e parë e bonusit është 100% e vlerës së depozitës së parë deri në një maksimum prej 200 €. Shuma minimale e depozitës kualifikuese për të kërkuar pjesën e dytë të Bonusit të Mirëseardhjes është 20 €. Shuma e dytë e bonusit është 50% e vlerës së depozitës së dytë deri në një maksimum prej 300 €. Për t'u kualifikuar për të dy bonuset, lojtari duhet të luajë me shumën e plotë të çdo depozite kualifikuese të paktën një herë me koeficient jo më të vogël se 1.80. Të gjitha bastet duhet të shlyhen. Çdo bonus i mirëseardhjes do të merret pasi të keni vënë bast depozitën e lojtarit. Në rast se një Bonus tjetër është aktiv në llogarinë e lojtarit, ai duhet të vihet në më pak se 14 ditë. Kërkesat e basteve të bonusit duhet të plotësohen brenda një periudhe 60 ditore pas depozitimit.

16

TornadoBet Logo
9.7/10

TornadoBet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 100% Deri Ne 300€! Vetëm klientët e rinj të TornadoBet.com kanë të drejtë për këtë ofertë. Vetëm klientët që kanë bërë një depozitë në TornadoBet.com kanë të drejtë për këtë ofertë. Shuma minimale e depozitës kualifikuese për të kërkuar pjesën e parë të Bonusit të Mirëseardhjes është 20 €. Shuma e parë e bonusit është 100% e vlerës së depozitës së parë deri në një maksimum prej 200 €. Shuma minimale e depozitës kualifikuese për të kërkuar pjesën e dytë të Bonusit të Mirëseardhjes është 20 €. Shuma e dytë e bonusit është 50% e vlerës së depozitës së dytë deri në një maksimum prej 300 €. Për t'u kualifikuar për të dy bonuset, lojtari duhet të luajë me shumën e plotë të çdo depozite kualifikuese të paktën një herë me koeficient jo më të vogël se 1.80. Të gjitha bastet duhet të shlyhen. Çdo bonus i mirëseardhjes do të merret pasi të keni vënë bast depozitën e lojtarit. Në rast se një Bonus tjetër është aktiv në llogarinë e lojtarit, ai duhet të vihet në më pak se 14 ditë. Kërkesat e basteve të bonusit duhet të plotësohen brenda një periudhe 60 ditore pas depozitimit.

17

9.7/10

MyBookie

50% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 50% Deri Ne 1000€! Ky promovim është i vlefshëm për të gjithë përdoruesit e saporegjistruar që nuk kanë depozituar më parë. Shuma minimale e depozitës - 10 EUR. Kërkesa për bast - X10. Kërkesat e rikthimit duhet të plotësohen brenda 30 ditëve nga depozitimi juaj i parë.

18

9.7/10

xBet

50% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 50% Deri Ne 500€! Ky promovim është i vlefshëm për të gjithë përdoruesit e saporegjistruar që nuk kanë depozituar më parë. Merrni një Bonus Regjistrimi Sportiv 50% deri në 500 $ + 10 $ Chip kazino për përvojën më të mirë të basteve në XBet Sportsbook dhe Casino kur regjistroheni dhe financoni llogarinë tuaj të re. Kushtet e Bastit 7x. Zbatohen termat dhe kushtet.

19

1xBit Logo
9.7/10

1xBit

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

BONUS MIRË SE VINI DERI NË 7 Bitkoin(BTC)! Ky bonus është i disponueshëm vetëm për klientët e regjistruar. Ju gjithmonë mund të merrni një bonus për depozitat tuaja të 2-4-të, pavarësisht nëse keni marrë bonusin e mëparshëm të depozitës apo jo. Të gjitha bonuset e depozitave duhet të shlyhen duke vënë bast mbi shumën e depozitës 40 herë brenda 30 ditëve pas depozitimit. Pasi periudha e vlefshmërisë së një bonusi ka skaduar ose është anuluar, bonusi konsiderohet i humbur.
Shumat maksimale të bonusit janë:
Depozita e parë - 100% bonus deri në 1 BTC
Depozita e dytë - 50% bonus deri në 1 BTC
Depozita e tretë - 100% bonus deri në 2 BTC
Depozita e 4-të - 50% bonus deri në 3 BTC

Këshilla tjera për ‌fillimin e bastet sportive:

 • Kërkoni informacion ⁢dhe ‌analiza të fundit të sportit për të bastisur me dijeni të plotë.
 • Shikoni statistikat dhe tendencat e ekipit para se të ⁢vendosni bastin tuaj.
 • Përdorni shërbimet ⁤e tipereve të licensuar për‌ sugjerime ⁢dhe parashikime më të sakta.
Ekipi Fitoret
Barcelona 12
Real Madrid 10

Me këto‌ këshilla dhe strategji⁤ të përgatitur, ju jeni​ gati të filloni bastet sportive në mënyrën më të sigurt ⁢dhe të‍ suksesshme të mundshme. Kujdeseni gjithmonë për rrezikun dhe mos⁤ u ⁢lëndoni emocionet t’ju japin nxitim në vendimet tuaja‌ të bastit.

Cilat janë Kriteret Kryesore për Zgjedhjen‍ e një Shtëpie Bastesh Sportive?

Para se ‌të filloni aventurën tuaj në botën e bastet sportive, është e rëndësishme të kuptoni cilat janë kriteret kryesore për zgjedhjen e një shtëpie ⁤bastesh sportive. Në këtë mënyrë, do të ⁤keni një bazë të qëndrueshme ⁢për⁣ të filluar‍ me këmbë të sigurta ⁤në këtë fushë emocionuese.

Një aspekt⁢ i rëndësishëm për të konsideruar në zgjedhjen e⁢ një shtëpie bastesh ​sportive është ‍reputacioni i platformës së zgjedhur. Ju duhet të siguroheni që keni të bëni⁤ me‌ një faqe të besueshme‌ dhe të sigurtë, që ofron ⁣mundësi të drejta loje ⁤dhe pagesash ‌të garantuara.

Një tjetër kriter i rëndësishëm është disponueshmëria​ e‍ sporteve dhe eventeve ⁣të ndryshme për të bastuar. Sa më ⁣shumë opsione keni për të zgjedhur, aq më shumë kënaqësi dhe sfida‌ do ‌të keni gjatë bastimit tuaj.

Një tjetër faktor që duhet të konsiderohen është cilësia e ndeshjeve ⁢dhe koeficientet e ofruara. Ju duhet të gjeni një ‌shtëpi bastesh sportive që ofron koeficiente të ⁤larta dhe ‌mundësi‌ për të fituar shumë ‍me bastet tuaja.

Gjithashtu, ⁤është e rëndësishme të konsideroni përvojën e përdoruesve të tjerë‌ me atë shtëpi bastesh. Leximi i rishikimeve dhe komenteve të tyre mund të jep një ndriçim të mirë për cilësinë dhe shërbimet që ⁢ofrojnë.

Për të filluar ‍bastet sportive në mënyrë efektive, është e rekomandueshme të keni një ⁣buxhet të caktuar për bastet‍ tuaja ⁣dhe ⁤të mbani një pikën e qëndrueshmërisë.

Cilat​ Janë Lojërat më Popullore për të Bastuar⁤ në Botën e ​Sportit?

Lojërat sportive janë‌ një mënyrë ⁣e shkëlqyer⁢ për⁢ të shtuar emocionin e ndeshjeve dhe‍ për të bërë lojën më interesante. Në ‌botën e sportit, ka shumë lojëra të cilat ⁢janë të preferuara ​për të bastuar. Disa nga lojërat më popullore për të bastuar janë:

 • Futbolli
 • Basketbolli
 • Tennis
 • Kriketi
 • Boks

Këto lojëra janë të njohura‍ në ‌të gjithë ⁣botën dhe​ kanë një bazë⁢ të⁢ madhe tifozësh. Kjo i bën ato‌ tërheqëse për ​bastuesit nëpër faqe lojërash të ndryshme.

Si filloni të bastoni në ⁢botën⁤ e ‌sportit? Një mënyrë e⁤ shkëlqyer është të regjistroheni në një faqe bastesh online. Kjo ju mundëson të vendosni‌ bastet tuaja në lojërat e preferuara dhe të fitoni⁢ para nëse parashikimet tuaja janë të⁤ sakta.

Për të filluar​ bastimin online, fillimisht duhet të zgjidhni një faqe të besueshme dhe të‌ siguruar. Pastaj, regjistrohuni dhe depozitoni një shumë të caktuar parash. Pas kësaj, ‍zgjidhni lojën për të bastuar dhe vendosni bastin tuaj. Nëse ‌fitoni, do të fitoni paratë ‍në llogarinë‍ tuaj të bastimeve.

E rëndësishme ⁢është të keni njohuri mbi sportin në të cilin do‍ të bëni ​bastin. Lexoni statistikat, formacionet dhe lajmet më të⁣ fundit për të bërë një parashikim​ më të​ saktë. Gjithashtu, mbani në​ mend që bastet sportive‌ janë⁢ një formë e argëtimit dhe ndikojnë në emocionin e lojës.

Loja E ⁤vlefshme Goli dhe Kartoni
Futbolli X 2-1, 4 kartona
Basketbolli O 110-105
Tennis Federer 6-3, 6-4

Në fund të ditës, bastimi në botën e sportit ‍është një mënyrë e shkëlqyer⁣ për të argëtuar veten dhe për‌ të ndjekur pasionin tuaj për⁤ sportin. Kujdesuni që të jeni të përgatitur dhe të informuar ⁤për lojërat⁣ dhe t’i kushtoni ⁤kohë për të bërë ⁤analizat e duhura ⁢për të bërë parashikime të ⁣suksesshme. Përjetoni emocionin e ⁣lojës dhe fitimet⁣ e mundshme ​që mund të‌ sjellë bastimi sportiv!

Këshilla ⁢për Menaxhimin e ‌Parasë‍ në⁢ Bastet Sportive

Para‍ se të filloni të bastoni në ​evente sportive, është ‍e rëndësishme të keni ​njohuri të mirëfilltë mbi‌ menaxhimin e ‌parasë​ në ⁢bastet sportive. Këtu do​ t’ju prezantojmë disa këshilla⁣ të rëndësishme për të filluar‍ këtë⁣ aventurë me këmbë të sigurta.

Përpara se të vendosni të ⁢bastoni, ‍është e rëndësishme të bëni ‌një analizë të kujdesshme të eventit sportiv ku jeni⁣ të interesuar të bastoni. Gjithashtu, ‍është shumë e rëndësishme të përcaktoni një buxhet të caktuar për bastet sportive dhe të⁢ respektoni këtë limit⁣ gjatë procesit.

Një tjetër këshillë e rëndësishme është ⁤të bëni një⁢ studim të mirë mbi⁤ rregullat dhe strategjitë e bastit në ⁢sportin specifik ku jeni të interesuar. Kjo do të ju ndihmojë të kuptoni më ‍mirë si të vini bastet dhe⁣ si‌ të minimizoni rrezikun e humbjes së parasë.

Një aspekt ‍i rëndësishëm është zgjedhja e një faqe të besueshme dhe të licensuar për të⁤ vënë bastet. Sigurohuni ​që faqja ⁤që zgjidhni ofron siguri të datave tuaja personale dhe të⁣ parave të bastit.

Në fund, mos harroni⁤ që basti në evente sportive duhet të jetë një formë e argëtimit dhe⁢ e kënaqësisë. Mos e shikoni si një mënyrë për ⁢të fituar para në mënyrë ​të lehtë, por ⁣si ⁣një formë të përmirësimit të eksperiencës suaj sportive.

Si të ‌Kontrollohen Emocionet‍ dhe​ të​ Ruhen Në Fokus Në Bastet⁤ Sportive?

Për të filluar bastet sportive dhe ‌për të ruajtur fokusin gjatë lojërave, është e rëndësishme të kontrollojmë emocionet ‌tona dhe të mbajmë mend disa ‌strategji kyçe.⁤ Në​ vijim janë disa këshilla‍ të dobishme për të ndihmuar ⁢në këtë proces:

 • Stabilizimi i emocioneve: Filloni duke‍ identifikuar emocionet tuaja para se ​të filloni⁤ të bastisni. Nëse jeni të stresuar, ⁤nervoz apo frustruar, merrni një​ moment për të ‍qetësuar mendjen tuaj para se të vazhdoni.
 • Vendosni një plan: Përpara se të ‍filloni ⁤të bastisni, ‌përcaktoni një⁣ plan të qartë. Përcaktoni një‌ shumë të caktuar të parave që‍ jeni ‍të ⁢gatshëm të humbisni dhe ruajeni disiplinën duke u përmbajtur këtij plani.
 • Ndajuni emocioneve‍ nga logjika: ⁣ Në momentet kur jeni të ​emocionuar, përpjekuni të jeni objektivë ‍dhe të merrni ⁣vendime bazuar ‌në analizë të logjikës, jo në emocione.

Përveç ‌kësaj,⁤ një tjetër strategji e rëndësishme është të shkëputeni nga situatat që ‍shkaktojnë emocione ‌negative dhe të‌ përqëndroheni⁣ në objektivat tuaja kyçe. Nëse jeni të motivuar, besimin në veten dhe në analizën tuaj ‌të situatave.

Efektet Negative të⁤ Emocioneve në Bastet Sportive Keshilla për të Kontrolluar Emocionet
Stresi dhe nervozizmi⁤ mund të çojnë në ​vendime⁢ të‍ nxituara ​dhe të gabuara. Përdorni ⁢teknika qetësuese⁣ si‌ meditimi ‌ose thjesht një marrëdhënie thellësisht të frymës.
Frustrimi⁤ mund të shkaktojë⁤ humbje të mëdha⁢ dhe rënien e motivimit. Vendosni qëllimet ​e vogla ⁢dhe festoni sukseset e​ vogla për të ⁤ruajtur⁣ motivimin.
Euforitë pas një fitore mund të çojnë në vendime riskante dhe⁤ humbje të mëtejshme. Mbështetuni në analizën‍ objektive të situatave dhe‌ mos harroni që të​ mbani vendimet⁣ tuaja⁢ të qarta.

Si të Identifikohen dhe të Merrin Avantazh nga Opsionet e Renditjes dhe Analizës së të Dhënave Në​ Bastet Sportive?

Për të filluar në botën e bastet sportive, është tërësisht e ​rëndësishme të identifikoni dhe të merrni avantazh nga opsionet‌ e renditjes‌ dhe analizës së të dhënave. Kjo do⁤ të‌ ju ndihmojë të krijoni strategjitë⁢ e duhura dhe të optimizoni rezultatet tuaja nëpërmjet ⁢bastimeve​ sportive.

Një mënyrë ⁢efikase​ për të filluar ‌është të ‌përdorni platforma ⁤të‍ specializuara për ⁤bastet sportive, siç janë Bet365, William ‍Hill,⁤ ose Betfair. Këto platforma ofrojnë shumë opsione për renditjen dhe analizën e​ të‌ dhënave, duke ju ​lejuar të shihni statistikat ⁣e ndryshme të ekipit dhe lojtarëve për⁢ të​ bërë bastet më⁤ informuar. Këto platforma⁤ gjithashtu ⁤ofrojnë bonus për ‍lojtarët e ⁣rinj, duke ju ndihmuar të filloni me një avantazh të vogël.

Një tjetër ‌mënyrë për⁣ të identifikuar​ dhe për të marrë avantazh ‍është të studioni me kujdes formën e skuadrave⁢ dhe lojtarëve para ⁤se ‍të bëni bastin tuaj.‌ Analiza e performancës⁢ së tyre⁣ të⁤ mëparshme në ndeshjet ‍e ⁤tjera ​mund t’ju ndihmojë të⁤ kuptoni se​ si ata do të performojnë në ndeshjen ⁤e ardhshme. Sigurohuni të⁢ shikoni⁤ statistikat e tyre ​të fundit dhe‍ trendet ‍e tyre në sezon për të bërë një bast të zgjuar.

Një aspekt tjetër që ⁣ju duhet të konsideroni është renditja e skuadrave në tabelë dhe‌ ndikimi i tyre në bastet sportive. Skuadrat që ⁤janë në krye të tabelës ose që luftojnë për titullin e ligës kanë gjasa⁤ më të ‍mëdha për të fituar, ndërsa ekipet në fund të ‌tabelës apo që ⁤janë në rrezik të rrëzimit kanë mundësi ⁣më ⁢të vogla ‌për ⁢të‍ triumfuar ​në ​ndeshje.

Nuk duhet harruar‍ gjithashtu ‌të‌ merrni⁣ parasysh faktorët e ⁣jashtëm si moti, ⁣dëmtimet⁣ e lojtarëve, ose ndonjë ndryshim në skuadër⁣ që mund të ndikojnë në rezultatin ⁢e ndeshjes. Përdorni këto informacione për të bërë⁤ bastet tuaja më të qëndrueshme⁣ dhe të sigurta.

Q&A

 

Q: Cilat ⁣janë disa nga avantazhet e fillimit⁤ të ⁤bastet sportive?

A: Fillimi i⁣ bastit sportiv mund‍ të ⁤sjellë emocion dhe adrenalinë në lojë, si dhe mundësinë ⁣për të fituar para nëse e bëni mirë.

Q: A është ‌e rëndësishme⁢ të kuptojmë rregullat⁢ dhe strategjitë‍ e bastit sportiv⁢ para se të filloni të ‌bastoni?

A: Po, është⁢ shumë e rëndësishme të kuptoni⁣ rregullat dhe strategjitë‍ për të minimizuar rrezikun e humbjes së parave dhe për të përmirësuar​ mundësitë tuaja ⁤për të⁣ fituar.

Q: Si mund të zmadhosh‍ shanset tuaja⁣ për të​ fituar në bastet sportive?

A: Mund ‌të zmadhoni shanset tuaja duke ​mësuar për sportin ose lojën në‌ të cilën jeni duke bastuar, duke analizuar statistikat‌ dhe tendencat, si dhe duke ⁢konsultuar⁣ ekspertët në fushën e bastit sportiv.

Q: A duhet të keni njohuri të thella sportive për të filluar të bastoni?

A: ⁣Nuk është e domosdoshme të keni njohuri të‍ thella ⁣sportive për të filluar të bastoni,⁢ por është e ⁣rëndësishme të kuptoni‌ rregullat dhe kuptimin e lojës në të ⁤cilën ​jeni duke bastuar.

Q: Cilat ‌janë ⁣disa⁢ nga​ risket⁣ e mëdha të ‌bastit⁣ sportiv?

A: Disa nga risket e mëdha të bastit ‌sportiv përfshijnë humbjen e parave, varësinë nga⁤ lojërat e fatit, dhe mundësinë për të rënë në rreth vicioz të⁤ bastit patologjik. Është e‌ rëndësishme të jeni të kujdesshëm‌ dhe të kufizoni bastet⁤ në shumën që jeni gati të humbni.

Konkluzioni

Ne⁤ kete artikull, kemi shpjeguar‌ se si mund⁢ te ‍filloni ⁢te‌ bastoni ne sporte me sukses. Nga zgjedhja e‌ sportit⁢ te duhur ⁤per te bastuar, ⁤deri te udhezimet praktike per⁤ te vendosur bastet tuaja, kemi percaktuar hapat qe duhen ndjekur per te⁣ qene‍ te suksesshem‌ ne boten ‍e bastave sportive. Nese i ⁢ndiqni keshillat ​tona dhe⁣ i zbatoni ‍ato ​me kujdes, mund te arrini te shkeputeni fitore pas ⁢fitore dhe te ndjeheni i kenaqur me rezultatet tuaja. Ju ftojme te filloni aventuren tuaj me bastet sportive dhe‌ te eksploroni mundesite e reja qe ato ofrojne. ⁣Besojme se arritja e suksesit ne boten e ​bastave sportive mund te jete sfida e⁣ mrekullueshme‍ dhe ‍e ⁢frymesuar. Me shpresen qe⁤ ky artikull‌ ju‍ ka ndihmuar te filloni kete udhetim, ju urojme fat ‌dhe sukses⁣ ne cdo bast te ardhshem. Faleminderit per leximin dhe suksese ​ne udhetimin​ tuaj me bastet sportive!

Kompanija

Emri

Kodi i Bonusit

Merr Bonusin Tash

1

9.7/10

BetWinner

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!

2

10/10

22Bet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Kërkohet një depozitë minimale prej $100 për t'u kualifikuar për bonusin.
Ju do të merrni një bonus 125% në depozitën tuaj të parë kualifikuese.
100% bonus sportiv + 25% bonus kazino, deri në 2500 dollarë, 10X rikthim.

3

20Bet Logo
9.7/10

20Bet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

100% Deri në 100 € Bonus i depozitës së parë për baste sportive. Kjo ofertë është e disponueshme vetëm për lojtarët e rinj që kanë bërë depozitimin e tyre të parë min prej 10 € dhe kanë zgjedhur këtë ofertë si një bonus mirëseardhjeje. Të gjithë lojtarët duhet të jenë mbi 18 vjeç dhe të moshës ligjore për të luajtur bixhoz.

4

Megapari Logo
9.7/10

MegaPari

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Bonusi i Depozitimit te pare 100% deri ne 100 EUR! Një klient ka të drejtë për vetëm një bonus. Depozita minimale e kërkuar për të aktivizuar bonusin është 1 Euro. Përpara se të bëjnë një depozitë në llogarinë e tyre, klientët duhet të pranojnë të marrin një bonus bastesh sportive ose në faqen 'Cilësimet e llogarisë' në seksionin Llogaria ime, ose direkt në faqen 'Depozita'. Ky bonus kreditohet automatikisht në llogaritë e klientëve pasi të jetë bërë depozitimi i parë, me kusht që të dhënat e llogarisë të jenë plotësuar plotësisht dhe të jetë aktivizuar një numër telefoni. Bast 5 herë shumën e bonusit në bastet akumuluese. Çdo bast akumulues duhet të përmbajë 3 ose më shumë ngjarje.

5

MelBet Logo
9.7/10

MelBet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

100% Bonus në Depozitën e Parë deri në 100 EUR! Një klient ka të drejtë për vetëm një bonus. Depozita minimale e kërkuar për të aktivizuar bonusin është 1 EUR. Bonusi do të kreditohet automatikisht në llogarinë tuaj pasi të keni bërë depozitën tuaj të parë, me kusht që të dhënat e llogarisë tuaj të jenë plotësuar plotësisht dhe numri juaj i telefonit të jetë verifikuar me SMS. Shuma e bonusit duhet të vihet 5 herë në bastet akumuluese. Çdo bast akumulues duhet të përfshijë të paktën 3 ngjarje dhe të paktën 3 nga ngjarjet duhet të kenë koeficient 1.40 ose më të lartë.

6

PowBet Logo
9.7/10

PowBet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Bonusi i Depozitimit te Pare 100% Deri Ne 100€! Kjo ofertë është e disponueshme vetëm për klientët e rinj. Depozita minimale për t'u kualifikuar për këtë promovim është 20 EUR. Për t'u kualifikuar për bonusin, lojtari duhet të luajë shumën e plotë të depozitës së parë të paktën një herë me koeficient jo më të vogël se 1.50. Të gjitha bastet duhet të anulohen.

7

BetUs logo
9.7/10

BetUS

125% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Bonusi i depozitimit te pare 125% deri ne 150 EUR! Kërkohet një depozitë minimale prej $100 për t'u kualifikuar për bonusin. Ju do të merrni një bonus 125% në depozitën tuaj të parë kualifikuese. 100% bonus sportiv + 25% bonus kazino, deri në 2500 €, 10X rikthim. Ky promovim nuk është i transferueshëm. Bonuset sportive mund të përdoren vetëm në librin sportiv, lojërat falas të kazinosë në kazino. BetUS rezervon të drejtën për të ndryshuar ose ndryshuar termat dhe kushtet e këtij promovimi në çdo kohë pa paralajmërim.

8

18Bet Logo
9.7/10

18Bet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Kërkoni 100% deri në 100 €/$/£ duke futur kodin e bonusit WB100 me depozitën tuaj të parë në llogarinë tuaj. Disponueshmëria e promocionit 01.06.2019 - 31.12.2023, vetëm për depozitimin e parë të klientit në faqen e internetit. Depozita minimale e pranueshme për të marrë pjesë në këtë promovim është 10 €/$/£ (ose ekuivalente me € në monedha të tjera). Në mënyrë që të arkëtojnë bonusin dhe fitimet e grumbulluara, lojtarët do të duhet të kalojnë mbi shumën e bonusit 16 herë. Përmbysja duhet të përfundojë brenda 21 ditëve.

9

WeltBet Logo
9.7/10

WeltBet

350% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

350% BONUS NË 5 DEPOZITAT TUAJA TË PARA DERI 3500 €! Disponueshmëria e promocionit 01.05.2020 - 31.12.2023, vetëm për 5 depozitat e para të klientit në faqen e internetit. Depozita minimale e pranueshme për të marrë pjesë në këtë promovim është 20 €/$/£ (ose ekuivalente me € në monedha të tjera).

Klientët e kualifikuar do të marrin:
Depozita e parë: 125% deri në 1250 € kodi i bonusit WLT001
Depozita e dytë: 75% deri në 750 € kërkesë në Live Chat
Depozita e tretë: 40% deri në 400 € kërkesë në Live Chat
Depozita e katërt: 60% deri në 600 € kërkesë në Live Chat
Depozita e pestë: Kërkesë 50% deri në 500 € në Live Chat

10

FezBet Logo
9.7/10

FezBet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 100% Deri Ne 100€! Kjo ofertë është e disponueshme vetëm për klientët e rinj. Kërkesat e bastit duhet të plotësohen brenda 30 ditëve nga depozitimi i parë.

11

Betway logo
9.7/10

BetWay Sports

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 100% Deri Ne 1000€ apo €30 Falas! Ky promovim është i vlefshëm për të gjithë përdoruesit e sapo regjistruar që nuk kanë depozituar më parë në Spinbookie. Shuma minimale e depozitës - 10 EUR. Kërkesa për bast - X10. Kërkesat e rikthimit duhet të plotësohen brenda 30 ditëve nga depozitimi juaj i parë.

12

GGBet Logo
9.7/10

GG Bet

300% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 300% Deri Ne 150€! Shuma minimale e depozitës për të aktivizuar bonusin është 4 dollarë. Për të tërhequr fondet e bonusit dhe/ose çdo fitim tjetër që rezulton nga përdorimi i fondeve të bonusit, përdoruesi duhet të bëjë baste për një shumë totale që është të paktën 15 herë më e madhe se bonusi i marrë. Keni 14 ditë për të vënë bast bonusin. Shuma maksimale e bonusit të marrë është 150 €.

13

ReloadBet Logo
9.7/10

ReloadBet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 100% Deri Ne 120€! Të gjitha llogaritë e reja të regjistruara kualifikohen për këtë ofertë. Bonusi është i disponueshëm vetëm pasi lojtari vendos të bëjë depozitimin e tij të parë. Shuma minimale e depozitës kualifikuese është 20 €. Lojtari mund të marrë 100% të shumës së depozitës së parë deri në maksimum 120 €. Bonusi i Depozitës së Parë mund të kërkohet brenda një periudhe 7-ditore pas depozitimit. Bonusi duhet të kërkohet në menynë e llogarisë së lojtarit përpara se të filloni të bastni depozitën e parë. Shuma e plotë e depozitës duhet të vihet të paktën një herë me koeficient jo më të vogël se 1.50. Pasi të jenë shlyer të gjitha bastet, Bonusi do të kreditohet automatikisht në llogarinë e lojtarit. Lojtari ka një periudhë 14-ditore për të vënë bast shumën e depozitës përpara se të skadojë oferta e Bonusit. Kërkesat e bastit duhet të plotësohen brenda një periudhe 60-ditore që nga momenti i depozitimit.

14

KikoBet Logo
9.7/10

KikoBet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 100% Deri Ne 500€! Vetëm klientët e rinj të KikoBet.com kanë të drejtë për këtë ofertë. Vetëm klientët që kanë bërë një depozitë në KikoBet.com kanë të drejtë për këtë ofertë. Shuma minimale e depozitës kualifikuese për të kërkuar pjesën e parë të Bonusit të Mirëseardhjes është 20 €. Shuma e parë e bonusit është 100% e vlerës së depozitës së parë deri në një maksimum prej 200 €. Shuma minimale e depozitës kualifikuese për të kërkuar pjesën e dytë të Bonusit të Mirëseardhjes është 20 €. Shuma e dytë e bonusit është 50% e vlerës së depozitës së dytë deri në një maksimum prej 300 €. Për t'u kualifikuar për të dy bonuset, lojtari duhet të luajë me shumën e plotë të çdo depozite kualifikuese të paktën një herë me koeficient jo më të vogël se 1.80. Të gjitha bastet duhet të shlyhen. Çdo bonus i mirëseardhjes do të merret pasi të keni vënë bast depozitën e lojtarit. Në rast se një Bonus tjetër është aktiv në llogarinë e lojtarit, ai duhet të vihet në më pak se 14 ditë. Kërkesat e basteve të bonusit duhet të plotësohen brenda një periudhe 60 ditore pas depozitimit.

15

LSBet Logo
9.7/10

LSBet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 100% Deri Ne 120€! Vetëm klientët e rinj të LSBet.com kanë të drejtë për këtë ofertë. Vetëm klientët që kanë bërë një depozitë në LSBet.com kanë të drejtë për këtë ofertë. Shuma minimale e depozitës kualifikuese për të kërkuar pjesën e parë të Bonusit të Mirëseardhjes është 20 €. Shuma e parë e bonusit është 100% e vlerës së depozitës së parë deri në një maksimum prej 200 €. Shuma minimale e depozitës kualifikuese për të kërkuar pjesën e dytë të Bonusit të Mirëseardhjes është 20 €. Shuma e dytë e bonusit është 50% e vlerës së depozitës së dytë deri në një maksimum prej 300 €. Për t'u kualifikuar për të dy bonuset, lojtari duhet të luajë me shumën e plotë të çdo depozite kualifikuese të paktën një herë me koeficient jo më të vogël se 1.80. Të gjitha bastet duhet të shlyhen. Çdo bonus i mirëseardhjes do të merret pasi të keni vënë bast depozitën e lojtarit. Në rast se një Bonus tjetër është aktiv në llogarinë e lojtarit, ai duhet të vihet në më pak se 14 ditë. Kërkesat e basteve të bonusit duhet të plotësohen brenda një periudhe 60 ditore pas depozitimit.

16

TornadoBet Logo
9.7/10

TornadoBet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 100% Deri Ne 300€! Vetëm klientët e rinj të TornadoBet.com kanë të drejtë për këtë ofertë. Vetëm klientët që kanë bërë një depozitë në TornadoBet.com kanë të drejtë për këtë ofertë. Shuma minimale e depozitës kualifikuese për të kërkuar pjesën e parë të Bonusit të Mirëseardhjes është 20 €. Shuma e parë e bonusit është 100% e vlerës së depozitës së parë deri në një maksimum prej 200 €. Shuma minimale e depozitës kualifikuese për të kërkuar pjesën e dytë të Bonusit të Mirëseardhjes është 20 €. Shuma e dytë e bonusit është 50% e vlerës së depozitës së dytë deri në një maksimum prej 300 €. Për t'u kualifikuar për të dy bonuset, lojtari duhet të luajë me shumën e plotë të çdo depozite kualifikuese të paktën një herë me koeficient jo më të vogël se 1.80. Të gjitha bastet duhet të shlyhen. Çdo bonus i mirëseardhjes do të merret pasi të keni vënë bast depozitën e lojtarit. Në rast se një Bonus tjetër është aktiv në llogarinë e lojtarit, ai duhet të vihet në më pak se 14 ditë. Kërkesat e basteve të bonusit duhet të plotësohen brenda një periudhe 60 ditore pas depozitimit.

17

9.7/10

MyBookie

50% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 50% Deri Ne 1000€! Ky promovim është i vlefshëm për të gjithë përdoruesit e saporegjistruar që nuk kanë depozituar më parë. Shuma minimale e depozitës - 10 EUR. Kërkesa për bast - X10. Kërkesat e rikthimit duhet të plotësohen brenda 30 ditëve nga depozitimi juaj i parë.

18

9.7/10

xBet

50% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 50% Deri Ne 500€! Ky promovim është i vlefshëm për të gjithë përdoruesit e saporegjistruar që nuk kanë depozituar më parë. Merrni një Bonus Regjistrimi Sportiv 50% deri në 500 $ + 10 $ Chip kazino për përvojën më të mirë të basteve në XBet Sportsbook dhe Casino kur regjistroheni dhe financoni llogarinë tuaj të re. Kushtet e Bastit 7x. Zbatohen termat dhe kushtet.

19

1xBit Logo
9.7/10

1xBit

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

BONUS MIRË SE VINI DERI NË 7 Bitkoin(BTC)! Ky bonus është i disponueshëm vetëm për klientët e regjistruar. Ju gjithmonë mund të merrni një bonus për depozitat tuaja të 2-4-të, pavarësisht nëse keni marrë bonusin e mëparshëm të depozitës apo jo. Të gjitha bonuset e depozitave duhet të shlyhen duke vënë bast mbi shumën e depozitës 40 herë brenda 30 ditëve pas depozitimit. Pasi periudha e vlefshmërisë së një bonusi ka skaduar ose është anuluar, bonusi konsiderohet i humbur.
Shumat maksimale të bonusit janë:
Depozita e parë - 100% bonus deri në 1 BTC
Depozita e dytë - 50% bonus deri në 1 BTC
Depozita e tretë - 100% bonus deri në 2 BTC
Depozita e 4-të - 50% bonus deri në 3 BTC

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KIKOBET - Bonusi 100% Deri Në €500
Luaj Tash
close-image
Scroll to Top