Bastore Sportive

Kontrate e Përfitimeve

Ne fitojmë tarifa komisioni për shumicën e produkteve të shqyrtuara në faqet tona duke përdorur lidhjet e filialeve nga faqet e librave sportiv në internet. Ne marrim një komision sa herë që një përdorues i internetit klikon në një nga lidhjet tona të filialeve në faqet tona të rishikimit të librave sportiv në internet dhe bën një blerje.

Më poshtë është një listë e kompanive të librave sportiv me të cilat ne kemi një marrëdhënie shoqëruese.

  • 22bet.com
  • betwinner.com
  • 20bet.com
  • bet365.com
KIKOBET - Bonusi 100% Deri Në €500
Luaj Tash
close-image
Scroll to Top