Bastore Sportive

Si Të Bëni Baste Sportive Në Internet?

Si Të Bëni Baste Sportive Në Internet?

Gjatë kohës së fundit, baste sportive në internet ⁢kanë ⁤bërë përhapjen e tyre‍ në⁣ sportin e sotëm më të thjeshtë‌ dhe‌ më të⁣ qasshëm për shumë njerëz. Nëse ‍jeni⁣ një ⁢pasionat ⁤i sportit dhe jeni të interesuar të filloni⁢ të bëni⁢ baste sportive në internet, ka ⁣disa hapa të ⁢rëndësishëm që ⁣duhet të ndiqni për të​ filluar. Në këtë artikull, ‍do ​të shpjegojmë se ⁤si të bëni ⁣baste sportive ⁤në ⁢internet ‍në mënyrë ​efektive dhe të sigurt.

Nisni⁤ me një analizë të rrezikut dhe fitimit

Para se të filloni ​të bëni‍ baste sportive në ‍internet, është e rëndësishme të kryesoni ⁤një analizë të rrezikut dhe fitimit. ​Kështu ⁢do të⁣ mund të ‌kuptoni më mirë mundësitë dhe sfidat që mund të hasni gjatë kësaj⁢ aktiviteti.

Një aspekt i rëndësishëm për ​të ‌analizuar është reputacioni dhe transparentësia e ‍faqes së basteve sportive në⁣ të ‌cilën planifikoni të luani. Sigurohuni që kompania të jetë e licencuar ⁢dhe⁤ të ketë një histori⁤ të mirë në fushën​ e basteve.

Poashtu, është e ⁢rëndësishme të‌ kuptoni të gjitha ‌rregullat dhe kushtet ⁢e lojërave përpara se të ⁢filloni‌ të bëni baste. Nëse​ nuk i kuptoni⁤ rregullat,‍ ka mundësi ⁤të humbni paratë tuaja pa kuptuar ‍shkakun.

Krijimi i një strategjie të qartë për menaxhimin e ⁢parave është gjithashtu ​një hap i rëndësishëm para se të filloni të luani në baste sportive.‍ Përcaktoni një buxhet të caktuar ⁣dhe mos e tejkaloni atë​ për​ asnjë​ arsye.

Një tjetër faktor që ‍duhet të ⁢konsideroni është diversifikimi i⁤ basteve‍ tuaja. Mos vendosni të gjithë​ të ardhurat tuaja​ në ⁢një lojë, por përpiquni të bëni baste‌ në⁣ disa sporte⁢ të ndryshme për të ⁢zvogëluar rrezikun.

Në ⁢fund, mos harroni⁣ të ‍kënaqeni gjatë lojës! Bëni baste⁢ të arsyeshme dhe mbani kënaqësinë e lojës si prioritet.‍ Baste sportive mund të jenë‍ argëtuese dhe emocionuese, por duhet të ⁤qëndroni gjithmonë⁢ në kontroll ‌për të evituar rreziqe të⁤ panevojshme.

Kompanija

Emri

Kodi i Bonusit

Merr Bonusin Tash

1

9.7/10

BetWinner

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!

2

10/10

22Bet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Kërkohet një depozitë minimale prej $100 për t'u kualifikuar për bonusin.
Ju do të merrni një bonus 125% në depozitën tuaj të parë kualifikuese.
100% bonus sportiv + 25% bonus kazino, deri në 2500 dollarë, 10X rikthim.

3

20Bet Logo
9.7/10

20Bet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

100% Deri në 100 € Bonus i depozitës së parë për baste sportive. Kjo ofertë është e disponueshme vetëm për lojtarët e rinj që kanë bërë depozitimin e tyre të parë min prej 10 € dhe kanë zgjedhur këtë ofertë si një bonus mirëseardhjeje. Të gjithë lojtarët duhet të jenë mbi 18 vjeç dhe të moshës ligjore për të luajtur bixhoz.

4

Megapari Logo
9.7/10

MegaPari

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Bonusi i Depozitimit te pare 100% deri ne 100 EUR! Një klient ka të drejtë për vetëm një bonus. Depozita minimale e kërkuar për të aktivizuar bonusin është 1 Euro. Përpara se të bëjnë një depozitë në llogarinë e tyre, klientët duhet të pranojnë të marrin një bonus bastesh sportive ose në faqen 'Cilësimet e llogarisë' në seksionin Llogaria ime, ose direkt në faqen 'Depozita'. Ky bonus kreditohet automatikisht në llogaritë e klientëve pasi të jetë bërë depozitimi i parë, me kusht që të dhënat e llogarisë të jenë plotësuar plotësisht dhe të jetë aktivizuar një numër telefoni. Bast 5 herë shumën e bonusit në bastet akumuluese. Çdo bast akumulues duhet të përmbajë 3 ose më shumë ngjarje.

5

MelBet Logo
9.7/10

MelBet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

100% Bonus në Depozitën e Parë deri në 100 EUR! Një klient ka të drejtë për vetëm një bonus. Depozita minimale e kërkuar për të aktivizuar bonusin është 1 EUR. Bonusi do të kreditohet automatikisht në llogarinë tuaj pasi të keni bërë depozitën tuaj të parë, me kusht që të dhënat e llogarisë tuaj të jenë plotësuar plotësisht dhe numri juaj i telefonit të jetë verifikuar me SMS. Shuma e bonusit duhet të vihet 5 herë në bastet akumuluese. Çdo bast akumulues duhet të përfshijë të paktën 3 ngjarje dhe të paktën 3 nga ngjarjet duhet të kenë koeficient 1.40 ose më të lartë.

6

PowBet Logo
9.7/10

PowBet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Bonusi i Depozitimit te Pare 100% Deri Ne 100€! Kjo ofertë është e disponueshme vetëm për klientët e rinj. Depozita minimale për t'u kualifikuar për këtë promovim është 20 EUR. Për t'u kualifikuar për bonusin, lojtari duhet të luajë shumën e plotë të depozitës së parë të paktën një herë me koeficient jo më të vogël se 1.50. Të gjitha bastet duhet të anulohen.

7

BetUs logo
9.7/10

BetUS

125% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Bonusi i depozitimit te pare 125% deri ne 150 EUR! Kërkohet një depozitë minimale prej $100 për t'u kualifikuar për bonusin. Ju do të merrni një bonus 125% në depozitën tuaj të parë kualifikuese. 100% bonus sportiv + 25% bonus kazino, deri në 2500 €, 10X rikthim. Ky promovim nuk është i transferueshëm. Bonuset sportive mund të përdoren vetëm në librin sportiv, lojërat falas të kazinosë në kazino. BetUS rezervon të drejtën për të ndryshuar ose ndryshuar termat dhe kushtet e këtij promovimi në çdo kohë pa paralajmërim.

8

18Bet Logo
9.7/10

18Bet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Kërkoni 100% deri në 100 €/$/£ duke futur kodin e bonusit WB100 me depozitën tuaj të parë në llogarinë tuaj. Disponueshmëria e promocionit 01.06.2019 - 31.12.2023, vetëm për depozitimin e parë të klientit në faqen e internetit. Depozita minimale e pranueshme për të marrë pjesë në këtë promovim është 10 €/$/£ (ose ekuivalente me € në monedha të tjera). Në mënyrë që të arkëtojnë bonusin dhe fitimet e grumbulluara, lojtarët do të duhet të kalojnë mbi shumën e bonusit 16 herë. Përmbysja duhet të përfundojë brenda 21 ditëve.

9

WeltBet Logo
9.7/10

WeltBet

350% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

350% BONUS NË 5 DEPOZITAT TUAJA TË PARA DERI 3500 €! Disponueshmëria e promocionit 01.05.2020 - 31.12.2023, vetëm për 5 depozitat e para të klientit në faqen e internetit. Depozita minimale e pranueshme për të marrë pjesë në këtë promovim është 20 €/$/£ (ose ekuivalente me € në monedha të tjera).

Klientët e kualifikuar do të marrin:
Depozita e parë: 125% deri në 1250 € kodi i bonusit WLT001
Depozita e dytë: 75% deri në 750 € kërkesë në Live Chat
Depozita e tretë: 40% deri në 400 € kërkesë në Live Chat
Depozita e katërt: 60% deri në 600 € kërkesë në Live Chat
Depozita e pestë: Kërkesë 50% deri në 500 € në Live Chat

10

FezBet Logo
9.7/10

FezBet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 100% Deri Ne 100€! Kjo ofertë është e disponueshme vetëm për klientët e rinj. Kërkesat e bastit duhet të plotësohen brenda 30 ditëve nga depozitimi i parë.

11

Betway logo
9.7/10

BetWay Sports

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 100% Deri Ne 1000€ apo €30 Falas! Ky promovim është i vlefshëm për të gjithë përdoruesit e sapo regjistruar që nuk kanë depozituar më parë në Spinbookie. Shuma minimale e depozitës - 10 EUR. Kërkesa për bast - X10. Kërkesat e rikthimit duhet të plotësohen brenda 30 ditëve nga depozitimi juaj i parë.

12

GGBet Logo
9.7/10

GG Bet

300% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 300% Deri Ne 150€! Shuma minimale e depozitës për të aktivizuar bonusin është 4 dollarë. Për të tërhequr fondet e bonusit dhe/ose çdo fitim tjetër që rezulton nga përdorimi i fondeve të bonusit, përdoruesi duhet të bëjë baste për një shumë totale që është të paktën 15 herë më e madhe se bonusi i marrë. Keni 14 ditë për të vënë bast bonusin. Shuma maksimale e bonusit të marrë është 150 €.

13

ReloadBet Logo
9.7/10

ReloadBet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 100% Deri Ne 120€! Të gjitha llogaritë e reja të regjistruara kualifikohen për këtë ofertë. Bonusi është i disponueshëm vetëm pasi lojtari vendos të bëjë depozitimin e tij të parë. Shuma minimale e depozitës kualifikuese është 20 €. Lojtari mund të marrë 100% të shumës së depozitës së parë deri në maksimum 120 €. Bonusi i Depozitës së Parë mund të kërkohet brenda një periudhe 7-ditore pas depozitimit. Bonusi duhet të kërkohet në menynë e llogarisë së lojtarit përpara se të filloni të bastni depozitën e parë. Shuma e plotë e depozitës duhet të vihet të paktën një herë me koeficient jo më të vogël se 1.50. Pasi të jenë shlyer të gjitha bastet, Bonusi do të kreditohet automatikisht në llogarinë e lojtarit. Lojtari ka një periudhë 14-ditore për të vënë bast shumën e depozitës përpara se të skadojë oferta e Bonusit. Kërkesat e bastit duhet të plotësohen brenda një periudhe 60-ditore që nga momenti i depozitimit.

14

KikoBet Logo
9.7/10

KikoBet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 100% Deri Ne 500€! Vetëm klientët e rinj të KikoBet.com kanë të drejtë për këtë ofertë. Vetëm klientët që kanë bërë një depozitë në KikoBet.com kanë të drejtë për këtë ofertë. Shuma minimale e depozitës kualifikuese për të kërkuar pjesën e parë të Bonusit të Mirëseardhjes është 20 €. Shuma e parë e bonusit është 100% e vlerës së depozitës së parë deri në një maksimum prej 200 €. Shuma minimale e depozitës kualifikuese për të kërkuar pjesën e dytë të Bonusit të Mirëseardhjes është 20 €. Shuma e dytë e bonusit është 50% e vlerës së depozitës së dytë deri në një maksimum prej 300 €. Për t'u kualifikuar për të dy bonuset, lojtari duhet të luajë me shumën e plotë të çdo depozite kualifikuese të paktën një herë me koeficient jo më të vogël se 1.80. Të gjitha bastet duhet të shlyhen. Çdo bonus i mirëseardhjes do të merret pasi të keni vënë bast depozitën e lojtarit. Në rast se një Bonus tjetër është aktiv në llogarinë e lojtarit, ai duhet të vihet në më pak se 14 ditë. Kërkesat e basteve të bonusit duhet të plotësohen brenda një periudhe 60 ditore pas depozitimit.

15

LSBet Logo
9.7/10

LSBet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 100% Deri Ne 120€! Vetëm klientët e rinj të LSBet.com kanë të drejtë për këtë ofertë. Vetëm klientët që kanë bërë një depozitë në LSBet.com kanë të drejtë për këtë ofertë. Shuma minimale e depozitës kualifikuese për të kërkuar pjesën e parë të Bonusit të Mirëseardhjes është 20 €. Shuma e parë e bonusit është 100% e vlerës së depozitës së parë deri në një maksimum prej 200 €. Shuma minimale e depozitës kualifikuese për të kërkuar pjesën e dytë të Bonusit të Mirëseardhjes është 20 €. Shuma e dytë e bonusit është 50% e vlerës së depozitës së dytë deri në një maksimum prej 300 €. Për t'u kualifikuar për të dy bonuset, lojtari duhet të luajë me shumën e plotë të çdo depozite kualifikuese të paktën një herë me koeficient jo më të vogël se 1.80. Të gjitha bastet duhet të shlyhen. Çdo bonus i mirëseardhjes do të merret pasi të keni vënë bast depozitën e lojtarit. Në rast se një Bonus tjetër është aktiv në llogarinë e lojtarit, ai duhet të vihet në më pak se 14 ditë. Kërkesat e basteve të bonusit duhet të plotësohen brenda një periudhe 60 ditore pas depozitimit.

16

TornadoBet Logo
9.7/10

TornadoBet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 100% Deri Ne 300€! Vetëm klientët e rinj të TornadoBet.com kanë të drejtë për këtë ofertë. Vetëm klientët që kanë bërë një depozitë në TornadoBet.com kanë të drejtë për këtë ofertë. Shuma minimale e depozitës kualifikuese për të kërkuar pjesën e parë të Bonusit të Mirëseardhjes është 20 €. Shuma e parë e bonusit është 100% e vlerës së depozitës së parë deri në një maksimum prej 200 €. Shuma minimale e depozitës kualifikuese për të kërkuar pjesën e dytë të Bonusit të Mirëseardhjes është 20 €. Shuma e dytë e bonusit është 50% e vlerës së depozitës së dytë deri në një maksimum prej 300 €. Për t'u kualifikuar për të dy bonuset, lojtari duhet të luajë me shumën e plotë të çdo depozite kualifikuese të paktën një herë me koeficient jo më të vogël se 1.80. Të gjitha bastet duhet të shlyhen. Çdo bonus i mirëseardhjes do të merret pasi të keni vënë bast depozitën e lojtarit. Në rast se një Bonus tjetër është aktiv në llogarinë e lojtarit, ai duhet të vihet në më pak se 14 ditë. Kërkesat e basteve të bonusit duhet të plotësohen brenda një periudhe 60 ditore pas depozitimit.

17

9.7/10

MyBookie

50% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 50% Deri Ne 1000€! Ky promovim është i vlefshëm për të gjithë përdoruesit e saporegjistruar që nuk kanë depozituar më parë. Shuma minimale e depozitës - 10 EUR. Kërkesa për bast - X10. Kërkesat e rikthimit duhet të plotësohen brenda 30 ditëve nga depozitimi juaj i parë.

18

9.7/10

xBet

50% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 50% Deri Ne 500€! Ky promovim është i vlefshëm për të gjithë përdoruesit e saporegjistruar që nuk kanë depozituar më parë. Merrni një Bonus Regjistrimi Sportiv 50% deri në 500 $ + 10 $ Chip kazino për përvojën më të mirë të basteve në XBet Sportsbook dhe Casino kur regjistroheni dhe financoni llogarinë tuaj të re. Kushtet e Bastit 7x. Zbatohen termat dhe kushtet.

19

1xBit Logo
9.7/10

1xBit

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

BONUS MIRË SE VINI DERI NË 7 Bitkoin(BTC)! Ky bonus është i disponueshëm vetëm për klientët e regjistruar. Ju gjithmonë mund të merrni një bonus për depozitat tuaja të 2-4-të, pavarësisht nëse keni marrë bonusin e mëparshëm të depozitës apo jo. Të gjitha bonuset e depozitave duhet të shlyhen duke vënë bast mbi shumën e depozitës 40 herë brenda 30 ditëve pas depozitimit. Pasi periudha e vlefshmërisë së një bonusi ka skaduar ose është anuluar, bonusi konsiderohet i humbur.
Shumat maksimale të bonusit janë:
Depozita e parë - 100% bonus deri në 1 BTC
Depozita e dytë - 50% bonus deri në 1 BTC
Depozita e tretë - 100% bonus deri në 2 BTC
Depozita e 4-të - 50% bonus deri në 3 BTC

Zgjidhni një faqe baste të besueshme

Nëse jeni të gatshëm​ të ‌bëni⁢ baste⁢ sportive ⁣në internet, është e rëndësishme të⁤ që ofron siguri dhe ⁢transparencë. Ka shumë opsione në ​treg, por disa‌ nga ‌këto ⁢faqe mund ‌të ‌jenë të dyshimta ‍dhe⁤ të⁤ kërcënuara nga mashtruesit.

Për ⁢të filluar, duhet të ‍kërkoni për një ‍faqe baste që ⁣ka‌ licensën e ‍duhur dhe është ⁣e rregulluar nga autoritetet e lojërave të fatit. Kjo do të​ garantonte që faqja​ është ⁣e besueshme dhe respekton rregullat e lojërave në ‍vendin tuaj.

Një tjetër faktor i rëndësishëm për‌ zgjedhjen e një faqe baste të besueshme është reputacioni i tyre ​në komunitetin e basteve sportive. Lexoni recensione⁢ dhe komente nga përdoruesit‌ e⁢ tjerë për‌ të marrë një ide të ​qartë ⁣për përvojën ‍e⁢ tyre me këtë faqe.

Platforma ‌duhet të ofrojë një gamë të gjerë të sporteve dhe ngjarjeve për tu ⁢bërë baste, në‌ mënyrë që të keni‍ mundësi të zgjidhni çfarë të ⁣dëshironi⁤ të bëni baste.

Sigurohuni që faqja⁣ ka⁣ një ⁤shërbim të shkëlqyeshëm⁣ të klientit që është‍ në dispozicion ​24/7 për të zgjidhur çdo problem ose pyetje ⁣që keni. Komunikimi i shpejtë dhe efektiv është‍ çelësi për⁤ një përvojë të mbarë në baste sportive.

Para se të filloni të​ bëni baste duke ‍përdorur një ‍faqe të⁣ caktuar, sigurohuni që keni lexuar dhe kuptuar rregullat ‌dhe kushtet e tyre. ​Është ​e rëndësishme të jeni të informuar për të ‍gjitha kufizimet dhe​ rregullat e tyre për ⁤të shmangur ndonjë problem në të ardhmen.

Regjistrohuni‌ dhe ⁤verifikoni llogarinë tuaj

Për të‍ bërë ⁣baste sportive⁣ në internet, fillimisht duhet të regjistroheni dhe të verifikoni llogarinë⁢ tuaj në një faqe të specializuar në këtë fushë. Këto⁤ hapa themelorë ⁢janë të rëndësishëm për⁤ të qenë në ⁣gjendje⁣ të ⁤vendosni bastet tuaja në ‍një mënyrë të sigurtë dhe të besueshme.

Regjistrimi‍ ju lejon‍ të krijoni një llogari personale në⁢ platformën ​e basteve sportive,⁣ ku mund të depozitoni paratë tuaja dhe të filloni të vendosni bastet tuaja në sportet ‍tuaja të preferuara. Gjatë procesit të⁢ regjistrimit,‌ ju ​do ‍të ‍kërkohet të⁢ jepni ⁤të dhënat personale të sakta dhe⁤ të‌ verifikoheni ⁣për të siguruar që jeni⁢ një person ⁣i rregullt dhe ⁢me të‌ drejtë të bëni⁣ baste.

Verifikimi i ​llogarisë tuaj ​është⁢ një hap i rëndësishëm për ⁣të siguruar ‌sigurinë‍ dhe besueshmërinë ‌e basteve që vendosni. Gjatë procesit të verifikimit,‌ do të kërkohet të dërgoni dokumentacionin e⁢ nevojshëm⁢ për të ​provuar identitetin tuaj‌ dhe të siguroheni se jeni në rregull me rregulloret e ‍platformës së basteve sportive.

Kur të ‍keni ⁢kryer regjistrimin dhe verifikimin ⁣e llogarisë tuaj, ju mund ‍të filloni të​ eksploroni ⁤mundësitë⁤ e basteve sportive në internet. Për të​ zgjedhur‍ sportin që ju intereson, ju mund ⁤të shfletoni ​listën e sporteve të‌ ofruara në platformë dhe⁤ të vendosni bastet ​tuaja ‍sipas⁣ preferencave tuaja.

Para se të‌ vendosni një⁢ bast,​ sigurohuni të‌ shikoni statistikat dhe informacionet ​relevante⁤ për lojërat dhe skuadrat që ju‌ planifikoni ⁣të bastoni. Kjo do​ t’ju ndihmojë të⁢ merrni vendime të informuara dhe të rritni shanset tuaja për fitim.

Depozitoni paratë dhe njihuni me metodat e pagesës

Kur është fjala për​ baste⁢ sportive ‍në internet, një nga aspektet‌ më të rëndësishme është depozitimi i parave në llogarinë tuaj. Një mënyrë e sigurt për të depozituar paratë është ⁣përmes kartave deit dhe‍ krediti. Shtë ⁢vendosur dhe⁣ lehtë‍ për t’u kryer, këto metoda janë zgjedhja më ⁤e përhapur për⁣ bastet sportive online.

Një alternativë ‌e sigurt për ‍depozitimin⁢ e parave ​është përdorimi i ⁣shërbimeve elektronike si⁢ PayPal,⁢ Neteller, Skrill​ etj. Këto⁤ platforma ofrojnë siguri⁣ të lartë ‌dhe shpejtësi të pagesës, duke ⁢e bërë⁣ më të lehtë për ju ​të filloni të bastisni në internet.

Për ta bërë gjithashtu ⁢më ‌të‌ lehtë për‍ ju të bëni depozita, disa faqe‍ bastesh ⁣sportive ofrojnë bonus depozite për klientët e tyre të rinj. ⁢Kjo është një mënyrë e shkëlqyer për të rrëmbyer disa shpërblime shtesë para⁢ se​ të filloni të bëni bastet tuaja ⁤sportive online.

Vendosja ‌e një limiti ⁣të buxhetit për ⁢bastet ⁤online ​është ​gjithashtu një praktikë e mirë për⁤ të ndjekur.⁤ Kjo do të ju ndihmojë të ruani kontrollin ⁤mbi ​shpenzimet⁢ tuaja dhe ‍të mos‍ rrezikoni ⁢të ‌humbni më ‌shumë ​se çfarë mund ⁤t’iu ​lejohet.

Përvoja juaj me baste sportive online mund të përmirësohet edhe⁤ më shumë duke ⁢përdorur aplikacionet ⁤mobile të disa faqeve ‌të specializuara. ⁣Kjo do ‌t’ju lejojë⁣ të bëni bastet‍ tuaja‍ kudo që të ndodheni, duke​ e bërë përvojën tuaj‍ edhe më të përshtatshme.

Zgjidhni sportet dhe tregjet ‌që dëshironi të bastisoni

Për të ​filluar‍ të‌ bëni ‍baste‌ sportive në ⁢internet, ⁤filloni me zgjedhjen e sporteve dhe‌ tregjeve që​ dëshironi të bastisoni. Nëse jeni një tifoz i⁣ futbollit, mund të zgjidhni tregje të ndryshme⁢ si ⁢Liga⁣ e Kampionëve, Ligat ‍Kryesore, ose edhe ndeshjet e kombëta.

Nëse preferoni ​sporte të tjera⁣ si ‌basketboll,‌ tenis, ose kriket, gjithashtu keni mundësi të‍ bastisoni⁢ në ndeshje të rëndësishme⁢ dhe tregje të specializuara. Kërkoni⁤ platforma të besueshme dhe ​të ‌licencuara për të bërë bastet tuaja, për të ​siguruar një⁣ mjedis të sigurt dhe të⁤ drejtë për të luajtur.

Pasi keni zgjedhur sportet⁣ dhe tregjet, është koha ⁢të⁣ kuptoni rregullat e ⁤basteve sportive dhe ⁢t’i ⁤aplikoni ato ‌në bastet tuaja. Ndonjëherë, mund ‍të duhet të studioni statistikat, formën e ekipit, dhe ndonjë faktor tjetër që ‍mund⁣ të ndikojë në rezultatin e ndeshjes.

Para se të ‍vendosni ‍një ⁤bast, sigurohuni që të keni ⁤njohuri të ⁣mjaftueshme për ⁢sportin dhe tregun në ‍të cilin po bastisoni. Investigimi dhe analiza ⁣e kujdesshme mund të⁤ ndihmojnë në minimizimin e rreziqeve dhe në rritjen ⁣e ⁤mundësisë për fitime.

Nëse dëshironi të bëni bastet​ tuaja më interesante, ‌përdorni opsionet e ndeshjeve live dhe bastet në ⁤kohë reale. Kjo ju mundëson ​të bëni ⁤bastet në momentet ⁤e ​fundit të ndeshjes dhe të‍ analizoni zhvillimet në ​kohë reale.

Nëse ‌jeni të⁤ përgatitur për një⁤ sfidë më të madhe, mund të ‍hyni në bastet me koeficient të ​lartë, të ⁣cilat⁤ ofrojnë⁢ shanse⁣ të ⁢mëdha për ⁣fitime, por edhe rreziqe të‍ konsiderueshme nëse nuk jeni‍ të suksesshëm.

Pasi⁤ të keni pasur përvojë ⁢në ⁣baste sportive në internet, mund​ të eksploroni ⁢opsione të tjera ​si bastet kombinuar, bastet ‍e sistemit, ose të‍ luani‍ në ​tregje ekskluzive me gjëra si shifrat ⁣e golinjëve, kartonëve të ​kuq,⁣ ose gjysmë-koherës.

Në⁢ fund,​ mbani ⁢gjithmonë një qëndrim⁢ të përgjegjshëm ndaj basteve sportive dhe ‍mos harroni që është⁢ një formë ⁣e lojërave të​ fatit. Luajeni me kujdes dhe mos⁣ e ‍merrni seriozisht humbjen ⁤e parave, sepse fati është ⁢gjithmonë ‌një faktor ‍kyç në botën e ​bastave ‍sportive.

Merrni‍ njohuri ‌rreth të bërit ⁣të bastave ‍dhe strategjive të ndryshme

Si të‍ bëni ⁤baste sportive në​ internet?⁣ Ky është një pyetje e zakonshme për shumë njerëz⁤ që janë⁣ të interesuar për ⁤lojërat e fatit në internet. Ka shumë ​platforma të ndryshme ​ku mund të vendosni ‍baste në ndeshje ‌sportive të ndryshme, por është e rëndësishme të keni njohuri⁣ për ⁤të bërë një zgjedhje ⁢të mirë ‍dhe të minimizoni riskun⁤ tuaj.

Një strategji themelore për të bërë‌ baste⁤ sportive në internet është të kuptoni sportin për të cilin do ⁤të ⁢bastoni. Nëse jeni⁤ një pasionat i futbollit,‍ është më ⁤mirë të‌ fokusoheni në ndeshjet⁤ e futbollit,‍ sepse ⁢keni ⁤njohuri dhe përvojë më ⁢të ⁣madhe​ në këtë fushë.‍ Nëse nuk ​jeni ⁢shumë⁢ i njohur ‍me sportin, ⁣ka shumë ​informacione të ⁢disponueshme në‍ internet që mund t’ju ndihmojnë‍ të kuptoni rregullat dhe strategjitë e lojërave.

Një tjetër gjë e rëndësishme është të ‌zgjidhni një platformë të ‌besueshme për të vendosur bastet⁣ tuaja sportive. Ka shumë faqe⁢ baste në internet, por jo të gjitha janë të besueshme. ​Kërkoni për recensione dhe referenca nga lojtarët e ‌tjerë për të​ siguruar që jeni duke bërë‌ bastet në një ⁣platformë të sigurt.

Kur jeni duke ⁤zgjedhur​ bastet ⁤tuaja, është‍ e ​rëndësishme⁤ të keni një strategji të‍ qartë ‌në ‍mendje.​ Përcaktoni ‍një buxhet të caktuar për bastet tuaja dhe mos e tejkaloni⁢ atë. Mendoni përkatësisht para se të vendosni baste dhe​ mos lini emocionet të ju bëjnë të merrni vendime impulsive.

Një ⁤strategji e ⁤rëndësishme për të bërë baste sportive ‌është të analizoni statistikat dhe ⁤formën ⁢e skuadrave që⁢ do të luajnë. Përdorni ‌informacione të disponueshme për performancën e tyre të⁢ mëparshme dhe caktoni bastet tuaja ⁤në bazë ⁣të ⁣analizës së⁣ këtyre ⁣të dhënave.

Kompanija

Emri

Kodi i Bonusit

Merr Bonusin Tash

1

9.7/10

BetWinner

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!

2

10/10

22Bet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Kërkohet një depozitë minimale prej $100 për t'u kualifikuar për bonusin.
Ju do të merrni një bonus 125% në depozitën tuaj të parë kualifikuese.
100% bonus sportiv + 25% bonus kazino, deri në 2500 dollarë, 10X rikthim.

3

20Bet Logo
9.7/10

20Bet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

100% Deri në 100 € Bonus i depozitës së parë për baste sportive. Kjo ofertë është e disponueshme vetëm për lojtarët e rinj që kanë bërë depozitimin e tyre të parë min prej 10 € dhe kanë zgjedhur këtë ofertë si një bonus mirëseardhjeje. Të gjithë lojtarët duhet të jenë mbi 18 vjeç dhe të moshës ligjore për të luajtur bixhoz.

4

Megapari Logo
9.7/10

MegaPari

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Bonusi i Depozitimit te pare 100% deri ne 100 EUR! Një klient ka të drejtë për vetëm një bonus. Depozita minimale e kërkuar për të aktivizuar bonusin është 1 Euro. Përpara se të bëjnë një depozitë në llogarinë e tyre, klientët duhet të pranojnë të marrin një bonus bastesh sportive ose në faqen 'Cilësimet e llogarisë' në seksionin Llogaria ime, ose direkt në faqen 'Depozita'. Ky bonus kreditohet automatikisht në llogaritë e klientëve pasi të jetë bërë depozitimi i parë, me kusht që të dhënat e llogarisë të jenë plotësuar plotësisht dhe të jetë aktivizuar një numër telefoni. Bast 5 herë shumën e bonusit në bastet akumuluese. Çdo bast akumulues duhet të përmbajë 3 ose më shumë ngjarje.

5

MelBet Logo
9.7/10

MelBet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

100% Bonus në Depozitën e Parë deri në 100 EUR! Një klient ka të drejtë për vetëm një bonus. Depozita minimale e kërkuar për të aktivizuar bonusin është 1 EUR. Bonusi do të kreditohet automatikisht në llogarinë tuaj pasi të keni bërë depozitën tuaj të parë, me kusht që të dhënat e llogarisë tuaj të jenë plotësuar plotësisht dhe numri juaj i telefonit të jetë verifikuar me SMS. Shuma e bonusit duhet të vihet 5 herë në bastet akumuluese. Çdo bast akumulues duhet të përfshijë të paktën 3 ngjarje dhe të paktën 3 nga ngjarjet duhet të kenë koeficient 1.40 ose më të lartë.

6

PowBet Logo
9.7/10

PowBet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Bonusi i Depozitimit te Pare 100% Deri Ne 100€! Kjo ofertë është e disponueshme vetëm për klientët e rinj. Depozita minimale për t'u kualifikuar për këtë promovim është 20 EUR. Për t'u kualifikuar për bonusin, lojtari duhet të luajë shumën e plotë të depozitës së parë të paktën një herë me koeficient jo më të vogël se 1.50. Të gjitha bastet duhet të anulohen.

7

BetUs logo
9.7/10

BetUS

125% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Bonusi i depozitimit te pare 125% deri ne 150 EUR! Kërkohet një depozitë minimale prej $100 për t'u kualifikuar për bonusin. Ju do të merrni një bonus 125% në depozitën tuaj të parë kualifikuese. 100% bonus sportiv + 25% bonus kazino, deri në 2500 €, 10X rikthim. Ky promovim nuk është i transferueshëm. Bonuset sportive mund të përdoren vetëm në librin sportiv, lojërat falas të kazinosë në kazino. BetUS rezervon të drejtën për të ndryshuar ose ndryshuar termat dhe kushtet e këtij promovimi në çdo kohë pa paralajmërim.

8

18Bet Logo
9.7/10

18Bet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Kërkoni 100% deri në 100 €/$/£ duke futur kodin e bonusit WB100 me depozitën tuaj të parë në llogarinë tuaj. Disponueshmëria e promocionit 01.06.2019 - 31.12.2023, vetëm për depozitimin e parë të klientit në faqen e internetit. Depozita minimale e pranueshme për të marrë pjesë në këtë promovim është 10 €/$/£ (ose ekuivalente me € në monedha të tjera). Në mënyrë që të arkëtojnë bonusin dhe fitimet e grumbulluara, lojtarët do të duhet të kalojnë mbi shumën e bonusit 16 herë. Përmbysja duhet të përfundojë brenda 21 ditëve.

9

WeltBet Logo
9.7/10

WeltBet

350% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

350% BONUS NË 5 DEPOZITAT TUAJA TË PARA DERI 3500 €! Disponueshmëria e promocionit 01.05.2020 - 31.12.2023, vetëm për 5 depozitat e para të klientit në faqen e internetit. Depozita minimale e pranueshme për të marrë pjesë në këtë promovim është 20 €/$/£ (ose ekuivalente me € në monedha të tjera).

Klientët e kualifikuar do të marrin:
Depozita e parë: 125% deri në 1250 € kodi i bonusit WLT001
Depozita e dytë: 75% deri në 750 € kërkesë në Live Chat
Depozita e tretë: 40% deri në 400 € kërkesë në Live Chat
Depozita e katërt: 60% deri në 600 € kërkesë në Live Chat
Depozita e pestë: Kërkesë 50% deri në 500 € në Live Chat

10

FezBet Logo
9.7/10

FezBet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 100% Deri Ne 100€! Kjo ofertë është e disponueshme vetëm për klientët e rinj. Kërkesat e bastit duhet të plotësohen brenda 30 ditëve nga depozitimi i parë.

11

Betway logo
9.7/10

BetWay Sports

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 100% Deri Ne 1000€ apo €30 Falas! Ky promovim është i vlefshëm për të gjithë përdoruesit e sapo regjistruar që nuk kanë depozituar më parë në Spinbookie. Shuma minimale e depozitës - 10 EUR. Kërkesa për bast - X10. Kërkesat e rikthimit duhet të plotësohen brenda 30 ditëve nga depozitimi juaj i parë.

12

GGBet Logo
9.7/10

GG Bet

300% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 300% Deri Ne 150€! Shuma minimale e depozitës për të aktivizuar bonusin është 4 dollarë. Për të tërhequr fondet e bonusit dhe/ose çdo fitim tjetër që rezulton nga përdorimi i fondeve të bonusit, përdoruesi duhet të bëjë baste për një shumë totale që është të paktën 15 herë më e madhe se bonusi i marrë. Keni 14 ditë për të vënë bast bonusin. Shuma maksimale e bonusit të marrë është 150 €.

13

ReloadBet Logo
9.7/10

ReloadBet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 100% Deri Ne 120€! Të gjitha llogaritë e reja të regjistruara kualifikohen për këtë ofertë. Bonusi është i disponueshëm vetëm pasi lojtari vendos të bëjë depozitimin e tij të parë. Shuma minimale e depozitës kualifikuese është 20 €. Lojtari mund të marrë 100% të shumës së depozitës së parë deri në maksimum 120 €. Bonusi i Depozitës së Parë mund të kërkohet brenda një periudhe 7-ditore pas depozitimit. Bonusi duhet të kërkohet në menynë e llogarisë së lojtarit përpara se të filloni të bastni depozitën e parë. Shuma e plotë e depozitës duhet të vihet të paktën një herë me koeficient jo më të vogël se 1.50. Pasi të jenë shlyer të gjitha bastet, Bonusi do të kreditohet automatikisht në llogarinë e lojtarit. Lojtari ka një periudhë 14-ditore për të vënë bast shumën e depozitës përpara se të skadojë oferta e Bonusit. Kërkesat e bastit duhet të plotësohen brenda një periudhe 60-ditore që nga momenti i depozitimit.

14

KikoBet Logo
9.7/10

KikoBet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 100% Deri Ne 500€! Vetëm klientët e rinj të KikoBet.com kanë të drejtë për këtë ofertë. Vetëm klientët që kanë bërë një depozitë në KikoBet.com kanë të drejtë për këtë ofertë. Shuma minimale e depozitës kualifikuese për të kërkuar pjesën e parë të Bonusit të Mirëseardhjes është 20 €. Shuma e parë e bonusit është 100% e vlerës së depozitës së parë deri në një maksimum prej 200 €. Shuma minimale e depozitës kualifikuese për të kërkuar pjesën e dytë të Bonusit të Mirëseardhjes është 20 €. Shuma e dytë e bonusit është 50% e vlerës së depozitës së dytë deri në një maksimum prej 300 €. Për t'u kualifikuar për të dy bonuset, lojtari duhet të luajë me shumën e plotë të çdo depozite kualifikuese të paktën një herë me koeficient jo më të vogël se 1.80. Të gjitha bastet duhet të shlyhen. Çdo bonus i mirëseardhjes do të merret pasi të keni vënë bast depozitën e lojtarit. Në rast se një Bonus tjetër është aktiv në llogarinë e lojtarit, ai duhet të vihet në më pak se 14 ditë. Kërkesat e basteve të bonusit duhet të plotësohen brenda një periudhe 60 ditore pas depozitimit.

15

LSBet Logo
9.7/10

LSBet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 100% Deri Ne 120€! Vetëm klientët e rinj të LSBet.com kanë të drejtë për këtë ofertë. Vetëm klientët që kanë bërë një depozitë në LSBet.com kanë të drejtë për këtë ofertë. Shuma minimale e depozitës kualifikuese për të kërkuar pjesën e parë të Bonusit të Mirëseardhjes është 20 €. Shuma e parë e bonusit është 100% e vlerës së depozitës së parë deri në një maksimum prej 200 €. Shuma minimale e depozitës kualifikuese për të kërkuar pjesën e dytë të Bonusit të Mirëseardhjes është 20 €. Shuma e dytë e bonusit është 50% e vlerës së depozitës së dytë deri në një maksimum prej 300 €. Për t'u kualifikuar për të dy bonuset, lojtari duhet të luajë me shumën e plotë të çdo depozite kualifikuese të paktën një herë me koeficient jo më të vogël se 1.80. Të gjitha bastet duhet të shlyhen. Çdo bonus i mirëseardhjes do të merret pasi të keni vënë bast depozitën e lojtarit. Në rast se një Bonus tjetër është aktiv në llogarinë e lojtarit, ai duhet të vihet në më pak se 14 ditë. Kërkesat e basteve të bonusit duhet të plotësohen brenda një periudhe 60 ditore pas depozitimit.

16

TornadoBet Logo
9.7/10

TornadoBet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 100% Deri Ne 300€! Vetëm klientët e rinj të TornadoBet.com kanë të drejtë për këtë ofertë. Vetëm klientët që kanë bërë një depozitë në TornadoBet.com kanë të drejtë për këtë ofertë. Shuma minimale e depozitës kualifikuese për të kërkuar pjesën e parë të Bonusit të Mirëseardhjes është 20 €. Shuma e parë e bonusit është 100% e vlerës së depozitës së parë deri në një maksimum prej 200 €. Shuma minimale e depozitës kualifikuese për të kërkuar pjesën e dytë të Bonusit të Mirëseardhjes është 20 €. Shuma e dytë e bonusit është 50% e vlerës së depozitës së dytë deri në një maksimum prej 300 €. Për t'u kualifikuar për të dy bonuset, lojtari duhet të luajë me shumën e plotë të çdo depozite kualifikuese të paktën një herë me koeficient jo më të vogël se 1.80. Të gjitha bastet duhet të shlyhen. Çdo bonus i mirëseardhjes do të merret pasi të keni vënë bast depozitën e lojtarit. Në rast se një Bonus tjetër është aktiv në llogarinë e lojtarit, ai duhet të vihet në më pak se 14 ditë. Kërkesat e basteve të bonusit duhet të plotësohen brenda një periudhe 60 ditore pas depozitimit.

17

9.7/10

MyBookie

50% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 50% Deri Ne 1000€! Ky promovim është i vlefshëm për të gjithë përdoruesit e saporegjistruar që nuk kanë depozituar më parë. Shuma minimale e depozitës - 10 EUR. Kërkesa për bast - X10. Kërkesat e rikthimit duhet të plotësohen brenda 30 ditëve nga depozitimi juaj i parë.

18

9.7/10

xBet

50% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 50% Deri Ne 500€! Ky promovim është i vlefshëm për të gjithë përdoruesit e saporegjistruar që nuk kanë depozituar më parë. Merrni një Bonus Regjistrimi Sportiv 50% deri në 500 $ + 10 $ Chip kazino për përvojën më të mirë të basteve në XBet Sportsbook dhe Casino kur regjistroheni dhe financoni llogarinë tuaj të re. Kushtet e Bastit 7x. Zbatohen termat dhe kushtet.

19

1xBit Logo
9.7/10

1xBit

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

BONUS MIRË SE VINI DERI NË 7 Bitkoin(BTC)! Ky bonus është i disponueshëm vetëm për klientët e regjistruar. Ju gjithmonë mund të merrni një bonus për depozitat tuaja të 2-4-të, pavarësisht nëse keni marrë bonusin e mëparshëm të depozitës apo jo. Të gjitha bonuset e depozitave duhet të shlyhen duke vënë bast mbi shumën e depozitës 40 herë brenda 30 ditëve pas depozitimit. Pasi periudha e vlefshmërisë së një bonusi ka skaduar ose është anuluar, bonusi konsiderohet i humbur.
Shumat maksimale të bonusit janë:
Depozita e parë - 100% bonus deri në 1 BTC
Depozita e dytë - 50% bonus deri në 1 BTC
Depozita e tretë - 100% bonus deri në 2 BTC
Depozita e 4-të - 50% bonus deri në 3 BTC

Kujdesuni për menaxhimin financiar ⁣dhe ​kufizimet e⁢ bastave

Para se‍ të filloni‍ të bëni baste sportive‌ në internet, është e‍ rëndësishme të ⁣kuptoni se si të ​menaxhoni financat tuaja⁤ dhe të kufizimet e basteve. Nëse ⁣nuk‌ jeni ⁤i kujdesshëm, mund ​të përfundoni duke humbur shumë para dhe duke u ekspozuar në rrezik të konsiderueshëm financiar.

Për‌ të ⁢filluar, është e mirë të përcaktoni‌ një‍ buxhet specifik për baste sportive në internet dhe të përpiqeni të mbani⁢ këtë ⁤buxhet nën kontroll. Mos e⁣ tejkaloni kurrë këtë buxhet, ⁤dhe sigurohuni që të keni ‍parasysh të gjitha shpenzimet e ⁢mundshme në lidhje ​me baste sportive.

Një tjetër gjë ‍që duhet të konsideroni është të⁤ bëni​ analizën​ e rrezikut për secilën ‌bast të planifikuar. Për çdo bast⁤ që vendosni të ‍bëni, sigurohuni që të ​keni⁢ njohuri​ të mjaftueshme rreth sportit dhe ekipit⁤ për të ⁣cilin po bastoni.

Një strategji e mirë është të shkruani një ​listë ‌me rregullat e përgjithshme ⁢për⁢ menaxhimin ‌e financave dhe kufizimet⁣ e basteve ⁣tuaja.‌ Për⁤ shembull:

  • Përcakto⁣ një ​buxhet të ⁤qartë⁣ për baste sportive dhe mbajuni‌ nën kontroll.
  • Bastoni vetëm në sporte ⁢që i njihni mirë dhe​ ekipet për ⁣të ‍cilat⁢ keni informacion​ të⁤ mjaftueshëm.
  • Mos bëni baste ​në momente ⁢emocionale, sepse ‌mund ⁣të ndikojë në vendimet tuaja financiare.

Në të ⁢njëjtën kohë,​ është ⁢e rëndësishme të kuptoni⁣ se baste sportive janë një ⁣lloj argëtimi dhe nuk⁢ duhet të shikohen⁤ si një mënyrë për të ⁤fituar para. Sigurohuni që të ​kuptoni rrezikun dhe‌ të jeni të​ përgatitur për humbjet që mund ⁣të përjetoni.

Sporti Kuota
Futboll 2.50
Basketboll 1.80
Tennis 3.00

Për të zbatuar këto këshilla në ⁢praktikë, sigurohuni⁢ që ⁤të‌ keni ‌një plan ⁣të​ qartë⁢ për menaxhimin e financave dhe kufizimet‍ e ‍basteve⁣ tuaja para se ‍të filloni të ​bëni⁤ baste ⁣sportive në ⁣internet.‌ Kujdesuni⁢ për ardhurat dhe ⁢shpenzimet⁤ tuaja dhe mos lejoni që emocionet të ⁢përpiqen vendimet ​tuaja‍ financiare.

Kontrolloni dhe monitoroni lojën tuaj për të minimizuar humbjet

Për të bërë ​baste sportive‍ në‍ internet, ⁣fillimisht duhet të gjeni një faqe ⁢të besueshme dhe të ⁤licencuar për të kryer veprimin. Sigurohuni që faqja të ofrojë shërbime të besueshme dhe ⁤të mirënjohura nga lojtarët. Pas ⁣zgjedhjes së faqes, krijoni‌ një llogari dhe depozitoni një shumë ‍fillestare për​ të ‌filluar baste. Nëse jeni të rinj‍ në baste sportive ⁢online, filloni ‍me ‌shuma të vogla për të kuptuar‌ dinamikën e lojës. Më pas, shqyrtoni ndeshjet dhe opsionet e‌ disponueshme⁤ për të vendosur bastet tuaja. ⁢Kuptoni rregullat e ⁣lojërave dhe analizoni statistikat e⁣ ekipit për ​të ‍bërë baste ⁤të⁣ informuar. Në kohën ⁣e vendosjes​ së bastit, kujdesuni ⁢për të monitoruar lojën tuaj për ⁢të minimizuar humbjet. Nëse‍ vëreni se fati juaj ‌është ‌në rënie, ndryshoni strategjinë tuaj ose ndaloni baste për të parandaluar humbjet⁢ e mëtejshme. Mos harroni‌ të mbani një buxhet ⁢të caktuar dhe të‌ mos kaloni⁤ shumën e parashikuar për⁢ baste. ​Gjithashtu, ndiqni kujdesisht⁤ rezultatet​ e bastit dhe ⁢merrni mësime ‍nga humbjet ​për të përmirësuar ‌performancën tuaj në ​baste të ardhshme. Për të arritur sukses në baste sportive‍ online, punoni me durim, hulumtoni kujdesshëm dhe ​merrni‍ vendime të⁣ informuara. ‌Basteja online mund të jetë një mënyrë e‌ këndshme ​për të ⁣argëtuar dhe fituar ‍para, nëse ushqehet me analizë dhe strategji ⁤të mëdha.

Q&A

1.⁣ Si mund të filloj të bëj bastet sportive në internet?

Për të filluar të bëni bastet ‍sportive në⁢ internet, duhet të ‌keni një⁢ llogari në një⁣ faqe‌ të siguruar ⁣bastesh⁢ sportive online, si⁢ për ​shembull BetWinner,⁣ 22Bet, etj. Pas kësaj, duhet të ​depozitoni një shumë të caktuar parash⁣ në llogarinë tuaj për të ⁢filluar të ⁢bastoni.

2. ‌Çfarë ​lloj ‍bastesh mund të ⁢vendos në një faqe baste sportive online?

Në faqet ​e ⁤basteve sportive⁣ online,⁢ mund të vendosni bastet në⁢ një gamë të madhe sportesh, si futboll, basketboll, tenis, si⁤ dhe në sporte alternative ⁣si ‌golf, boks, etj. Gjithashtu, disa faqe baste ‌ofrojnë mundësinë e‌ basteve në ngjarje të tjera, si reality shows, politikë, apo çështje ​të tjera.

3. Si mund të sigurohem se faqja ⁣e basteve sportive online është e​ sigurt?

Për ⁢të siguruarse ⁢se ​faqja e basteve sportive⁤ online është e sigurt,‌ duhet⁢ të siguroheni ⁢që është⁤ licencuar nga një autoritet zyrtar ‌si UK Gambling Commission⁤ ose ‌Malta Gaming Authority. Gjithashtu, ⁢duhet të keni kujdes‌ për‍ të ⁢mos rrëmbyer në faqe​ të​ rreme ose të paautorizuara.

4.⁣ Si mund të⁢ minimizoj rrezikun‍ e‍ humbjes së parave në baste ‍sportive⁢ online?

Një mënyrë për ‍të​ minimizuar rrezikun ​e humbjes ​së parave në baste⁢ sportive online është të ‌bëni një planet shpenzimi dhe të ⁣mbani‌ kontroll mbi ‍baste të cilat vendosni. Gjithashtu, duhet të ⁢jeni ​të kujdesshëm dhe të ‍mos bëni bastet në ⁢bazë ‌të ‍emocioneve, por të ​bazuar në analizën e situatës.

5. ‌A ka‌ ndonjë ‌strategji⁢ e veçantë për të fituar‌ në baste sportive online?

Në baste sportive online, nuk‍ ka një‌ strategji ⁣të ‌caktuar⁣ për të fituar gjithmonë, pasi rreziku është pjesë e gjithë lojës. Megjithatë, disa strategji të⁢ zakonshme përfshijnë analizën e statistikave,⁢ rritjen e njohurive në sportin ‌për të cilin bastoni,⁢ si​ dhe përdorimin⁢ e ⁣analizës së ‌trendeve të fundit ⁤për të‍ bërë​ zgjedhje më‌ të​ mira.

Konkluzioni

Në këtë ‌artikull ‌kemi shpjeguar detajisht si të ​bëni ⁢baste sportive në internet në mënyrë ⁢të sigurt dhe të​ mirëinformuar.⁤ Nga‍ zgjedhja e një ⁣faqeje ⁤të besueshme deri te menaxhimi i shpenzimeve të basteve të sportit, kemi ofruar⁣ udhëzime të ‌hollësishme‌ dhe këshilla⁣ praktike ​për të arritur sukses në këtë⁤ fushë. Nëse ndjeheni gati⁤ të filloni aventurën ⁣tuaj të basteve sportive në internet,​ mos harroni‍ të aplikoni‍ strategjitë ⁢dhe urëzimet ⁢që kemi përmendur në këtë​ artikull për të ⁣qenë në avantazhin e ⁤duhur.⁢ Kënaquni lojën dhe mbani ‍për gjithmonë kujdes ndaj rregullave dhe rregullave të sigurisë për të pasur një ⁢përvojë pozitive dhe ‍të suksesshme në​ botën e⁢ basteve sportive.‍ Faleminderit për leximin dhe ​shpresojmë që këto udhëzime⁢ do ⁤t’ju ⁣ndihmojnë‍ të fitoni me shumë pozitivitet ⁤në baste sportive⁣ në internet!

Kompanija

Emri

Kodi i Bonusit

Merr Bonusin Tash

1

9.7/10

BetWinner

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!

2

10/10

22Bet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Kërkohet një depozitë minimale prej $100 për t'u kualifikuar për bonusin.
Ju do të merrni një bonus 125% në depozitën tuaj të parë kualifikuese.
100% bonus sportiv + 25% bonus kazino, deri në 2500 dollarë, 10X rikthim.

3

20Bet Logo
9.7/10

20Bet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

100% Deri në 100 € Bonus i depozitës së parë për baste sportive. Kjo ofertë është e disponueshme vetëm për lojtarët e rinj që kanë bërë depozitimin e tyre të parë min prej 10 € dhe kanë zgjedhur këtë ofertë si një bonus mirëseardhjeje. Të gjithë lojtarët duhet të jenë mbi 18 vjeç dhe të moshës ligjore për të luajtur bixhoz.

4

Megapari Logo
9.7/10

MegaPari

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Bonusi i Depozitimit te pare 100% deri ne 100 EUR! Një klient ka të drejtë për vetëm një bonus. Depozita minimale e kërkuar për të aktivizuar bonusin është 1 Euro. Përpara se të bëjnë një depozitë në llogarinë e tyre, klientët duhet të pranojnë të marrin një bonus bastesh sportive ose në faqen 'Cilësimet e llogarisë' në seksionin Llogaria ime, ose direkt në faqen 'Depozita'. Ky bonus kreditohet automatikisht në llogaritë e klientëve pasi të jetë bërë depozitimi i parë, me kusht që të dhënat e llogarisë të jenë plotësuar plotësisht dhe të jetë aktivizuar një numër telefoni. Bast 5 herë shumën e bonusit në bastet akumuluese. Çdo bast akumulues duhet të përmbajë 3 ose më shumë ngjarje.

5

MelBet Logo
9.7/10

MelBet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

100% Bonus në Depozitën e Parë deri në 100 EUR! Një klient ka të drejtë për vetëm një bonus. Depozita minimale e kërkuar për të aktivizuar bonusin është 1 EUR. Bonusi do të kreditohet automatikisht në llogarinë tuaj pasi të keni bërë depozitën tuaj të parë, me kusht që të dhënat e llogarisë tuaj të jenë plotësuar plotësisht dhe numri juaj i telefonit të jetë verifikuar me SMS. Shuma e bonusit duhet të vihet 5 herë në bastet akumuluese. Çdo bast akumulues duhet të përfshijë të paktën 3 ngjarje dhe të paktën 3 nga ngjarjet duhet të kenë koeficient 1.40 ose më të lartë.

6

PowBet Logo
9.7/10

PowBet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Bonusi i Depozitimit te Pare 100% Deri Ne 100€! Kjo ofertë është e disponueshme vetëm për klientët e rinj. Depozita minimale për t'u kualifikuar për këtë promovim është 20 EUR. Për t'u kualifikuar për bonusin, lojtari duhet të luajë shumën e plotë të depozitës së parë të paktën një herë me koeficient jo më të vogël se 1.50. Të gjitha bastet duhet të anulohen.

7

BetUs logo
9.7/10

BetUS

125% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Bonusi i depozitimit te pare 125% deri ne 150 EUR! Kërkohet një depozitë minimale prej $100 për t'u kualifikuar për bonusin. Ju do të merrni një bonus 125% në depozitën tuaj të parë kualifikuese. 100% bonus sportiv + 25% bonus kazino, deri në 2500 €, 10X rikthim. Ky promovim nuk është i transferueshëm. Bonuset sportive mund të përdoren vetëm në librin sportiv, lojërat falas të kazinosë në kazino. BetUS rezervon të drejtën për të ndryshuar ose ndryshuar termat dhe kushtet e këtij promovimi në çdo kohë pa paralajmërim.

8

18Bet Logo
9.7/10

18Bet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Kërkoni 100% deri në 100 €/$/£ duke futur kodin e bonusit WB100 me depozitën tuaj të parë në llogarinë tuaj. Disponueshmëria e promocionit 01.06.2019 - 31.12.2023, vetëm për depozitimin e parë të klientit në faqen e internetit. Depozita minimale e pranueshme për të marrë pjesë në këtë promovim është 10 €/$/£ (ose ekuivalente me € në monedha të tjera). Në mënyrë që të arkëtojnë bonusin dhe fitimet e grumbulluara, lojtarët do të duhet të kalojnë mbi shumën e bonusit 16 herë. Përmbysja duhet të përfundojë brenda 21 ditëve.

9

WeltBet Logo
9.7/10

WeltBet

350% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

350% BONUS NË 5 DEPOZITAT TUAJA TË PARA DERI 3500 €! Disponueshmëria e promocionit 01.05.2020 - 31.12.2023, vetëm për 5 depozitat e para të klientit në faqen e internetit. Depozita minimale e pranueshme për të marrë pjesë në këtë promovim është 20 €/$/£ (ose ekuivalente me € në monedha të tjera).

Klientët e kualifikuar do të marrin:
Depozita e parë: 125% deri në 1250 € kodi i bonusit WLT001
Depozita e dytë: 75% deri në 750 € kërkesë në Live Chat
Depozita e tretë: 40% deri në 400 € kërkesë në Live Chat
Depozita e katërt: 60% deri në 600 € kërkesë në Live Chat
Depozita e pestë: Kërkesë 50% deri në 500 € në Live Chat

10

FezBet Logo
9.7/10

FezBet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 100% Deri Ne 100€! Kjo ofertë është e disponueshme vetëm për klientët e rinj. Kërkesat e bastit duhet të plotësohen brenda 30 ditëve nga depozitimi i parë.

11

Betway logo
9.7/10

BetWay Sports

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 100% Deri Ne 1000€ apo €30 Falas! Ky promovim është i vlefshëm për të gjithë përdoruesit e sapo regjistruar që nuk kanë depozituar më parë në Spinbookie. Shuma minimale e depozitës - 10 EUR. Kërkesa për bast - X10. Kërkesat e rikthimit duhet të plotësohen brenda 30 ditëve nga depozitimi juaj i parë.

12

GGBet Logo
9.7/10

GG Bet

300% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 300% Deri Ne 150€! Shuma minimale e depozitës për të aktivizuar bonusin është 4 dollarë. Për të tërhequr fondet e bonusit dhe/ose çdo fitim tjetër që rezulton nga përdorimi i fondeve të bonusit, përdoruesi duhet të bëjë baste për një shumë totale që është të paktën 15 herë më e madhe se bonusi i marrë. Keni 14 ditë për të vënë bast bonusin. Shuma maksimale e bonusit të marrë është 150 €.

13

ReloadBet Logo
9.7/10

ReloadBet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 100% Deri Ne 120€! Të gjitha llogaritë e reja të regjistruara kualifikohen për këtë ofertë. Bonusi është i disponueshëm vetëm pasi lojtari vendos të bëjë depozitimin e tij të parë. Shuma minimale e depozitës kualifikuese është 20 €. Lojtari mund të marrë 100% të shumës së depozitës së parë deri në maksimum 120 €. Bonusi i Depozitës së Parë mund të kërkohet brenda një periudhe 7-ditore pas depozitimit. Bonusi duhet të kërkohet në menynë e llogarisë së lojtarit përpara se të filloni të bastni depozitën e parë. Shuma e plotë e depozitës duhet të vihet të paktën një herë me koeficient jo më të vogël se 1.50. Pasi të jenë shlyer të gjitha bastet, Bonusi do të kreditohet automatikisht në llogarinë e lojtarit. Lojtari ka një periudhë 14-ditore për të vënë bast shumën e depozitës përpara se të skadojë oferta e Bonusit. Kërkesat e bastit duhet të plotësohen brenda një periudhe 60-ditore që nga momenti i depozitimit.

14

KikoBet Logo
9.7/10

KikoBet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 100% Deri Ne 500€! Vetëm klientët e rinj të KikoBet.com kanë të drejtë për këtë ofertë. Vetëm klientët që kanë bërë një depozitë në KikoBet.com kanë të drejtë për këtë ofertë. Shuma minimale e depozitës kualifikuese për të kërkuar pjesën e parë të Bonusit të Mirëseardhjes është 20 €. Shuma e parë e bonusit është 100% e vlerës së depozitës së parë deri në një maksimum prej 200 €. Shuma minimale e depozitës kualifikuese për të kërkuar pjesën e dytë të Bonusit të Mirëseardhjes është 20 €. Shuma e dytë e bonusit është 50% e vlerës së depozitës së dytë deri në një maksimum prej 300 €. Për t'u kualifikuar për të dy bonuset, lojtari duhet të luajë me shumën e plotë të çdo depozite kualifikuese të paktën një herë me koeficient jo më të vogël se 1.80. Të gjitha bastet duhet të shlyhen. Çdo bonus i mirëseardhjes do të merret pasi të keni vënë bast depozitën e lojtarit. Në rast se një Bonus tjetër është aktiv në llogarinë e lojtarit, ai duhet të vihet në më pak se 14 ditë. Kërkesat e basteve të bonusit duhet të plotësohen brenda një periudhe 60 ditore pas depozitimit.

15

LSBet Logo
9.7/10

LSBet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 100% Deri Ne 120€! Vetëm klientët e rinj të LSBet.com kanë të drejtë për këtë ofertë. Vetëm klientët që kanë bërë një depozitë në LSBet.com kanë të drejtë për këtë ofertë. Shuma minimale e depozitës kualifikuese për të kërkuar pjesën e parë të Bonusit të Mirëseardhjes është 20 €. Shuma e parë e bonusit është 100% e vlerës së depozitës së parë deri në një maksimum prej 200 €. Shuma minimale e depozitës kualifikuese për të kërkuar pjesën e dytë të Bonusit të Mirëseardhjes është 20 €. Shuma e dytë e bonusit është 50% e vlerës së depozitës së dytë deri në një maksimum prej 300 €. Për t'u kualifikuar për të dy bonuset, lojtari duhet të luajë me shumën e plotë të çdo depozite kualifikuese të paktën një herë me koeficient jo më të vogël se 1.80. Të gjitha bastet duhet të shlyhen. Çdo bonus i mirëseardhjes do të merret pasi të keni vënë bast depozitën e lojtarit. Në rast se një Bonus tjetër është aktiv në llogarinë e lojtarit, ai duhet të vihet në më pak se 14 ditë. Kërkesat e basteve të bonusit duhet të plotësohen brenda një periudhe 60 ditore pas depozitimit.

16

TornadoBet Logo
9.7/10

TornadoBet

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 100% Deri Ne 300€! Vetëm klientët e rinj të TornadoBet.com kanë të drejtë për këtë ofertë. Vetëm klientët që kanë bërë një depozitë në TornadoBet.com kanë të drejtë për këtë ofertë. Shuma minimale e depozitës kualifikuese për të kërkuar pjesën e parë të Bonusit të Mirëseardhjes është 20 €. Shuma e parë e bonusit është 100% e vlerës së depozitës së parë deri në një maksimum prej 200 €. Shuma minimale e depozitës kualifikuese për të kërkuar pjesën e dytë të Bonusit të Mirëseardhjes është 20 €. Shuma e dytë e bonusit është 50% e vlerës së depozitës së dytë deri në një maksimum prej 300 €. Për t'u kualifikuar për të dy bonuset, lojtari duhet të luajë me shumën e plotë të çdo depozite kualifikuese të paktën një herë me koeficient jo më të vogël se 1.80. Të gjitha bastet duhet të shlyhen. Çdo bonus i mirëseardhjes do të merret pasi të keni vënë bast depozitën e lojtarit. Në rast se një Bonus tjetër është aktiv në llogarinë e lojtarit, ai duhet të vihet në më pak se 14 ditë. Kërkesat e basteve të bonusit duhet të plotësohen brenda një periudhe 60 ditore pas depozitimit.

17

9.7/10

MyBookie

50% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 50% Deri Ne 1000€! Ky promovim është i vlefshëm për të gjithë përdoruesit e saporegjistruar që nuk kanë depozituar më parë. Shuma minimale e depozitës - 10 EUR. Kërkesa për bast - X10. Kërkesat e rikthimit duhet të plotësohen brenda 30 ditëve nga depozitimi juaj i parë.

18

9.7/10

xBet

50% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

Depozitimi i Pare 50% Deri Ne 500€! Ky promovim është i vlefshëm për të gjithë përdoruesit e saporegjistruar që nuk kanë depozituar më parë. Merrni një Bonus Regjistrimi Sportiv 50% deri në 500 $ + 10 $ Chip kazino për përvojën më të mirë të basteve në XBet Sportsbook dhe Casino kur regjistroheni dhe financoni llogarinë tuaj të re. Kushtet e Bastit 7x. Zbatohen termat dhe kushtet.

19

1xBit Logo
9.7/10

1xBit

100% DERI NË
Kodi i Bonusit:

T&C's Aplikohen

BONUS MIRË SE VINI DERI NË 7 Bitkoin(BTC)! Ky bonus është i disponueshëm vetëm për klientët e regjistruar. Ju gjithmonë mund të merrni një bonus për depozitat tuaja të 2-4-të, pavarësisht nëse keni marrë bonusin e mëparshëm të depozitës apo jo. Të gjitha bonuset e depozitave duhet të shlyhen duke vënë bast mbi shumën e depozitës 40 herë brenda 30 ditëve pas depozitimit. Pasi periudha e vlefshmërisë së një bonusi ka skaduar ose është anuluar, bonusi konsiderohet i humbur.
Shumat maksimale të bonusit janë:
Depozita e parë - 100% bonus deri në 1 BTC
Depozita e dytë - 50% bonus deri në 1 BTC
Depozita e tretë - 100% bonus deri në 2 BTC
Depozita e 4-të - 50% bonus deri në 3 BTC

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KIKOBET - Bonusi 100% Deri Në €500
Luaj Tash
close-image
Scroll to Top